.

20.8.2012

VilttiketjussaViltit, peitteet ja huivit on kaivettu jälleen esille. Viikonloppuna istuimme pihalla yömyöhään, ja lämpimille vilteille oli todellakin tilausta. Pikku hiljaa myös lukunurkkaan on alkanut kerääntymään peittokasoja, joista illan tullen käydään kahmaisemassa omat suosikit käyttöön.

Mutta ne elokuun tummenevat illat! Tunnelman luovat kynttilälyhdyt sekä pellolle nouseva usva. Mikäs siinä on sitten iltaa istuessa, ja hiljenevän kylän ääniä kuunnellessa.

6 kommenttia:

 1. Taas piristäviä värejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen ja pinkki on kieltämättä aika värikäs yhdistelmä :) Jos ei muuta, niin ainakin ovat tosiaan piristäviä!

   Poista
 2. Tuollainen keltainen pitäisikin hankkia. Olisi kuin auringonsäde. Meillä on vain punaisia. Ja tätä mä en ymmärrä, en koskaan ole kuvitellut olevani suuri punaisen ystävä mutta ympärillä näkyy entistä enemmän punaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuon keltaisen tinki esikoinen itselleen Ikean löytönurkasta. Jostain syystä se on ajehtinut nyt telkkarihuoneeseen (sekä esikoinen että peite).

   Minä tykkään perus punaisesta, mutta tällä hetkellä punaiset on meillä telakalla ja pastellit jyrää.

   Värit on ovelia. Niin ne vaan välillä pääsee livahtamaan ovesta sisään :)

   Poista
 3. Ihanat karkkiväriset tuolit! Ja mikä tapetti sohvan/sängyn takana.

  Kaikki huovat ovat jo esillä ja usein otetaan mukaan nimenomaan ulos. Illlat menevät kettuja ja lepakoita ihastellessa. Tulee vielä kelit, jolloin ollaan pääasiassa vain sisällä, joten nyt kaikki irti elo-syyskuusta. Kerran oli yöllä jo untuvatakkikin päällä, kun istuimme R:n kanssa nauttimassa yöstä terassilla.

  Innoittavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo herkkuväriset jakkarat ovat Ikeasta. Samaisia löytyy myös musta-valkoisen ystäville.

   Lepakoita en ole Suomessa päässyt näkemään, joten mahtaa olla aika huikeaa niitä bongailla omalla pihalla. Joskus Belgiassa vuoren rinteillä viuhuivat lepakot ja se oli menoa se :)

   Totta tuo, että nyt on vielä mahdollisuus ottaa ilo irti ulkona istuskelusta ja syyskesän pimenevistä illoista. Kyllä sitä talvella taas saa istua sisätiloissa ihan riittämiin.

   Kiitoksia, ja kiitos samoin - oikein mukavaa kuluvaa viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...