.

3.2.2013

Bubblegum PinkJos meillä kaipaa piristystä tai väriterapiaa, niin silloin kannattaa laittautua peräkammarin sohvalle huilaamaan, ja katsella samalla ympärilleen. Pip Studion tapetti on jo tulvillaan väriä, iloa sekä kevättä, ja samaiseen huoneeseen on tuon tapetin innoittamana keräytynyt myös muuta vaaleanpunaista ja sinistä nähtävää. Peräkammarista löytyy surutta myös keltaista sekä vihreää, joten mistään hallitusta väripaletista ei ole kyse. Ehkä se onkin niin, että kun oikein päästää itsensä valloilleen värien kanssa, niin lopputulos ei voi olla enää kovin pedantti, mutta hauskuudesta ja iloisuudesta ei tarvitse tinkiä piiruakaan.

Iloista sunnuntaita!

Our TV-room is full of colors and joy. Wallpaper already brings in turquoise, pink, yellow and touch of green, and we have then spiced up the room with other colors too. One of my favorite posters is that cool skull with pilot sunglasses. It is so fun, and I also love its bubblegum pink background color. 

Have a great Sunday!

Ni Hao Yall

12 kommenttia:

 1. Mun tarttis tulla väriterapiaan teille täältä mustavalkoisuudesta.. ;) Ihana ihana tuo tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pip studion tapetti ei ole alkanut kyllästyttää, pikemmin päinvastoin. Pikkasen kyllä tapettia tilatessa mietin, että mitenhän sen kanssa mahtaa käydä...

   Tekemäsi mustavalkoinen pöllötyyny asustelee nyt tuolla meidän värikylpyosastolla, joten kyllä siellä on sitä mustavalkoisuuttakin mukana :)

   Poista
 2. Tuo tapetti on niin ihana, yksi ehdokkaista meidän pikkuveskiin...miestä täytyy viel vähän suostutella koska sen suosikki tapetti on ihan eri näköinen ;D Ihanaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pip studion tapetti ilahduttaisi kyllä suuresti pientä vessatilaa. Joka kerta kun vessan oven avaisi, niin pirteät värit yllättäisivät iloisesti :)

   Kiitos samoin, mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Ihanat värit! Hiiteen pedanttius;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on ihana juttu! Mulle on sattunut vaan sellainen "vika" että tykkään ihan liian monesta erilaisesta tyylistä, ja kaikkea ei voi omassa kodissa toteuttaa (ei mahdu).

   Poista
 4. Love the colors in these photos!

  VastaaPoista
 5. I am a big fan of colours around the house.

  Mollyxxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me too! We have plenty of different colors in our home. Kids have chosen pink and lilac as their favorite colors, and my choices are green and yellow. Of course we have also a lot white, black and grey as well to match things together.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...