.

25.2.2013

Vanhan lasin lumoaVaikka ruskea ei ole suosikki värini, niin vanhoissa lasitavaroissa tykkään ruskeasta aivan erityisesti. Kirppisten pöydiltä silmäni etsivät kuin luonnostaan vanhoja kippoja ja kuppeja, jotka taittavat valoa kauniisti meripihkan sävyissä. Nämä kuvissa esiintyvät sunnuntain ostokset olivat jälleen kerran erityisen edullisia. Ilmeisesti tälläiset vanhat astiat eivät ole kovinkaan kysyttyjä, sillä niitä tuntuu kirppiksiltä aika kivasti löytyvän hyvinkin edulliseen hintaan. Varsinkin tuo jalallinen tarjoiluvati on juuri sopivan kokoinen kahvipöydän tarjoiluihin, joten se oli meidän kodin näkökulmasta todellinen löytö. Pikkuinen kermanekka pääsee pöytään ainakin kahvikutsujen aikaan. Siihen sopii kyllä ihan mainiosti myös pienet kesäkukkakimput, kunhan vaan ensin pääsemme sinne alkukesään asti.

Löydätkö sinä kirpputoreilta usein jotain kivaa, mikä ei juuri nyt ole suuren yleisön suosiossa?

6 kommenttia:

 1. Äidillä on kahviastiasto ja muitakin astioita, omia ja äitinsä vanhoja tuossa sävyssä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole tälläisiä astioita päässyt näkemään aikoinaan kotonani taikka mummuloissa, joten voi olla, että siksikin olen niin ihastunut näihin (ei ole tullut ainakaan kyllästymistä lapsuuden kodeissa).

   Ihania ovat! :)

   Poista
 2. hienot löydöt! tosi kivan mallinen tuo tarjoilumalja!
  meripihkaan taittuva väri on jotenkin jännempi kuin esim. semmoinen savuun taittuva joita myös joskus näkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minä olen innoissani tuosta jalallisesta tarjoilukulhosta. Kaunishan se on, ja jopa käytännöllinen :)

   Poista
 3. Ovatpas kauniita! En ole mielestäni tuon värisiä usein nähnyt, tai silmäni ovat olleet kiinni. Nyt taidan aukaista ne ruskean lasinkin suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loviisan ja Porvoon kirppiksillä tälläisiä vanhoja ruskeita astioita on mielestäni aika useinkin. Nämäkin kaksi ostosta löytyivät samalta kirppikseltä, mutta kahdelta eri myyntipöydältä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...