.

6.2.2013

Muista Arvonta [ x ] Ja pelasta maapallo [ x ]

Ensi sunnuntaihin asti otan vastaan osallistumisia arvontaani, jonka aiheena on ilmastoteot. Pyysin arvontapostauksessa, että miettisit samalla vinkkejä tai ideoita jätteen määrän vähentämiseksi, tai vaihtoehtoisesti kertoisit minulle hyviä kierrätys- tai DIY-vinkkejä.

Sunnuntaina arvon siis Züny jääkarhun, joka voi toimia kirjatukena tai ovistopperina. Jääkarhun lisäksi arvon myös ainakin yhden yllätys palkinnon, jossa tuoksuu sitruuna, hunaja ja korianteri. Kyseessä on kosmetiikkaosaston yllätys.

Ystävänpäiväkin lähestyy! Otin muutamia herkkukuvia tulevan sydämellisen juhlapäivän kunniaksi (en kaihda keinoja keksiäkseni tekosyitä herkuttelulle). Sydänrakeet viimeistelevät kuuman juoman, ja tuovat sen pienen juhlan tunnun kaakaohetkeen. Kuvista ajattelin jalostaa jonkinlaisen "Happy Valentine's Day" tervehdyksen.

How happy is your Valentine?


6 kommenttia:

 1. My valentinesday is really happy :D ♥

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia muuten :)

  VastaaPoista
 3. Anne, se on suklaata, arvonnan tulosten julistamista etc. Sellainen Valentine...

  Ihana kuva! Voisin tuosta vain syödä kaiken;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaa sopii mainiosti ystävänpäivän henkeen! Ainiin, ja se arvontasi... mainostinkin jo sitä Koti kolmen FB-sivulla, mutta en muistanut vielä itse osallistua. Onneksi vielä ehtii!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...