.

21.2.2013

Pallukat
Vihdoin raaskin ottaa viimeiset (joulu)koristeet pois peräkammarista. Langalla hengailleet eläimet lähtivät kevätunille. Tosin joukkion tiikeri siirtyi vain pari metriä eteenpäin työpisteeni vierelle. Joskus työpäivät vaativat extra tiikerienergiaa, ja siitä tuo koristekin saa minua muistuttaa.

Värikäs valopallukkasaraja toimii paristoilla. Värien suhteen valosarjassa ei olla pihistelty, joten tämä sopii mainiosti meidän kammarimme tunnelmaan. Valosarja on hankittu Tigeristä.

8 kommenttia:

 1. Eilen just ihastelin noita Tigerissa. Jätin kuitenkin toistaiseksi vielä kauppaan, kun rupesin miettimään sitä tavaramäärää kotona joka pitäisi vielä parin kuukauden sisällä pakata ja roudata asunnosta toiseen. Muutto edessä näes;). Kivoja juttuja sulla täällä. Täytyykin lisätä blogiluettelooni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä tuleviin muuttokuvioihin! Mulla oli vuosi sitten muuton yhteydessä sellainen fiilis, että en halua suurin piirtein mitään mukaani, mutta sain ne roinat sitten loppujen lopuksi organisoitua osaksi uuteen kotiin ja osaksi kierrätykseen.

   Poista
 2. Jopas on kivat pallukkavalot ja väritkin näyttävät hyvältä, vaikka niitä on montaa eriä nuin lähekkäin (mistä siis en aina tykkää). Tuossa nuo värien sävyt ovat jotenkin samanlaiset, siis vahvuudeltaan, siksi käy mullekin monta väriä. (nimim. sävynipottelija se täällä :))

  Oikein kiva, ettet pistänyt tiikeriä joulukoristejemmaan, se on jotenkin ihanan päheä ihan ympäri vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiikeri jäi vahtimaan työmotivaatiota työpöydän vierelle :)

   Mulle tuossa pallovalosarjassa on vierain väri nimenomaan oranssi. Muut sävyt eli turkoosi, lila ja pinkki sopii aika hyvin meidän pastellivaltakuntaan.

   Onneksi mulla on myös kakkos sijoituspaikka tälle valolle, sillä meidän nuorimmainen himoitsee tätä valoketjua myös omaan huoneeseensa.

   Poista
 3. Onpa tosi kivat pallukat. Itselleni tuli näistä heti mieleen leppoisat elokuun illat terassilla. Ah. Jaa miten niin kesänkaipuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tulee tosiaan mieleen pimenevät kesäillat ja kenties jopa rapukekkerit, vaikka valosarjan värit eivät ihan rapusen punaiset olekkaan :)

   Kesä kesä kesä.... (tai käy mulle kevätkin)!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...