.

7.2.2013

Clean Up - Lose LegsSiivouspäivänä iski inspiraatio kokeilla miltä meidän vanha (ruma) möhkösohva näyttäisi ilman jalkoja. Aiemmin olen täällä blogissakin miettinyt, että millä keinolla taipaleensa loppupuolta käyvä sohva saisi hieman piristystä. Sain silloin kommenttilaatikkoon ehdotuksia, joissa liputettiin jalkaosien maalaamisen tai petsaamisen puolesta. Yksi hauska ehdotus oli myös teippaus. Voisin hyvinkin kuvitella vanhat pyökin väriset sohvanjalat vaikka mustavalkoisiksi raidoitettuina. Washi-teipeistähän löytyy vaikka minkälaista väriä taikka kuviota.Päädyin siis poistamaan jalat. Nythän ne olisi kiva vaikka maalata mustiksi, mutta aion ensin fiilistellä sohvaa jalattomana. Ensi tuntumalta sanoisin, että sohva näyttää hieman paremmalta. Sohvan nuutuneeseen habitukseen ei taida noin ylipäänsä auttaa muu kuin sohva uusiminen. Yhteiselo möhkön kanssa tosin jatkuu vielä toistaiseksi.Sohva jalkoineen esiintyy useissa vanhemmissa postauksissa. Tässä yksi linkki.

Furninovan Frog meillä on ollut joulusta asti kuvassa näkyvällä paikallaan. Aiemmin Frog nökötti vastapäisellä seinällä, mihin se todennäköisesti kohta taas vaeltaa. Harmaa (joulu)tähti on myös edelleen kuulunut olohuoneen kokoonpanoon, mutta kohta valonmäärä on sitä luokkaa, että tähti saa lähteä kesälomalle.

6 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo sohva näyttää. Ihana löhöilypaikka!
  -JohannaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on onneksi vielä melkoisen mukava istua (ja jopa nukkua) vaikka tyynyt ovatkin jo osittain menettäneet ryhtinsä. Löhöpaikka tosiaan! :)

   Poista
 2. Huomattavasti paremmassa kunnossa tuo teidän möhkö kuin meidän vastaava kissojen repimä... Ja hei, teillä on tuo ihana Ikean matto! Harkitsen tuollaista meillekin uuteen kotiin. Onko tuo se isompi koko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa en tiennyt, että tätä on useampaa eri kokoa. Itse olen tämän raitamaton meille ostanut Ikean löytönurkasta, ja myöhemmin näitä onkin sitten blogeissa kutsuttu "blogimatoiksi". Ihan kiva villamatto, joten siinä mielessä ymmärtää tuon suosion hyvin.

   Kävin tässä välissä katsomassa Ikean sivuilta mattokokoja, ja tämä meidän on siis pienempi eli 170x240. On meinaan tämäkin jo melko reilu, varsinkin kun ulos vie tampattavaksi.

   Poista
 3. Aijai miten ihania värejä - tykkääntykkääntykkään - ja muutenkin tuo teidän iso yhteistila (vai miksi sitä kuuluisi sanoa) on todella kiva.

  Sohva näyttää ihan ryhdikkäältä, olet onnistunut tyynyillä tai jotenkin muuten saamaan ulkoasun ihan näpsäkän näköiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Pauliinalotta! :)

   Kyllä sohvalle teki ihan hyvää tuo jalkojen poisto ja samalla kun imuroin sohvan kunnolla niin koitin ryhdistellä tyynyjäkin parhaani mukaan. Ehkä se on nyt taas hetken hiukan ryhdikkäämpi.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...