.

23.2.2013

Tapettimietteitä. Päätöksiä?

Pohdin edelleen kotimme ruokailutilan päätyseinän tapettikuosia. Kävin jo aiemmin läpi Borås tapettien Wallpapers by Skandinavian Designers mallistoa, josta löysinkin meille monta kivaa vaihtoehtoa. Skandinavian Designers -mallistosta minulle jäi nyt ehkä vahvimpana mieleen graafinen ja variltään musta-harmaa-valkoinen malli (2754), joka henkii tosi kivasti 50-lukua, mutta on samalla ajattoman ja iättömän oloinen. Tapettikuosin värisävyt ovat vielä kaiken lisäksi todella napissa meidän kotiimme. Etummaisen tapettikirjan sivu on auki juuri tämän suosikki mallini kohdalta.
Sain myös vinkin yhdestä melko uudesta tapettikuosista, joka on myös Boråsin malleja. Tapetti löytyy sarjasta nimeltään Every Day. Tapettimallistossa on itse asiassa aika paljon kukkakuoseja, mutta joukosta löytyi myös mukavan graafinen vaihtoehto (2869). Tapettikirjassakin kuosi ja värisävyt näyttivät todella kivalle.


Boråsin tapetteja myy Värisilmä-liikkeet. Samaisen ketjun valikoimasta löytyy myös Cole & Sonin herkut tapettimallit. Aika monessa blogissa saakin ihailla Cole & Son -malliston puunrunkotapettia, jota nykyään saa myös hauskalla päärynälisällä. Contempory Restyled -mallisto jakaa varmaan mielipiteitä, mutta minusta päärynäpuut toimivat kyllä kivasti.Cole & Son -mallistosta löytyy myös yksi vahva vaihtoehto meidän ruokailutilamme seinälle. Cow Parsley -tapetti mustavalkoisena miellyttää erityisesti, joten tällä hetkellä lähinnä mietin, että päätyykö meidän seinällemme Cow Parsley mustapohjaisena, vai luotetaanko tällä kertaa hieman vaaleanpaan ja graafiseen By Skandinavian Designers malliin numero 2754.

10 kommenttia:

 1. Oi, minä niiin rakastan tapetteja.

  Tässä sinun kokoelmassa on todella monta ihanaa tapettia, joten en yhtään ihmettele, että valinta on vaikeaa.

  Tuo Boråstapetterin 2754 on oivallinen valinta, jos siihen päädyt. Tapetti on kivan vaalea taustaltaan, jotta siihen on helppo yhdistellä lähes mitä vain ja pidän sen graafisesta ilmeestä. Uskoisin, että siihen ei kyllästy kovin helposti.

  Minä olisin kovasti tahtonut meille jonnekin tuota Cow Parsleytä silloin kun tapetteja valittiin, mutta sille ei oikein löytynyt sopivaa paikkaa. Keittiöön kun valikoitui sitten loppujen lopuksi tuo Woods, joka onkin ollut tosi hyvä valinta. Mutta, ehkä tuolle Cow Parsleyllekin joskus jostain paikka löytyy. Siitä muuten se keltainen versio on aika mielettömän vinkeä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetit ovat ihania! Ja niiden valitseminen on kivaa, vaikka lopullisen päätöksen tekeminen voi joskus muodostua jahkailuksi, kun on sitä valinnan vaikeutta. Ehkä runsaudenpula on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin se, että hyvää kuosia ei löydy etsimälläkään.

   2754 on tosiaan hyvä vaihtoehto, ja sitä mietin myös ihan tosissani meille. Mulla melkein vaihtuu mielipide edes takaisin tämän graafisen ja Cow Parsley välillä. Jälkimmäinen toimisi ehkä paremmin yhteen näkymän kanssa, joka aukeaa tapetoitavan seinä vierestä aina makuuhuoneisiin asti. Borås toimisi ehkä taas paremmin, jos mietin ainoastaan itse kohdeseinää, enkä jatka katsetta eteenpäin muihin huoneisiin.

   Joo, itse tykkään myös kirkkaista väreistä, ja joskus joku värimalli on vaan kerta kaikkiaan niin onnistunut, että harkittu pelkistetty värimaailma lipsahtaakin väri-iloittelun puolelle (hyvä niin!)

   Poista
 2. Vaikeita valintoja ja kauniita vaihtoehtoja. Kerro sitten mihin tapettiin lopulta päädyit. Valmiista seinästä ja huoneesta sitten kanssa kuvia toivotaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin nyt vielä viikonlopun yli tapettiseinäämme, ja sitten teen lopullisen päätöksen. Ja totta kai lopputuloksesta laittelen sitten kuvia näkyville :)

   Poista
 3. Hirvitti lukea tätä sun postausta, ettei vaan tuu tapetointikuume :D Mies ei olis siitä ehkä hirveän innoissaan :D Tapetit on vaan niin ihania. Ennen rakentamista olin aatellut, että maalataan paljon ja tapetoidaan vähän mutta niin se vaan mieli muuttui, kun ihania tapetteja oli niin hirveästi!
  Upeita vaihtoehtoja olit löytänyt! Mä tykkäsin siitä EveryDayn graafisesta vaihtoehdosta - tosi kiva! Jotenkin modernimuttakuitenkinretro :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli sama fiilis Every Day -malliston tapetista - retroilu oli toteutettu kivasti modernilla otteella. Tuosta tapetista oli myös oikein tumma väri vaihtoehto, jolloin fiilis muuttui taas aika reilusti erilaiseksi. Meille ajattelisin nimenomaan tuota sävyä, joka näkyy kuvassa.

   Tapetit ovat ihania, ja kun tässä koittaa tehdä sellaisia oikein aikaa kestäviä päätöksiä, niin joutuu vähän pyörittelemään vaihtoehtoja edes takaisin.

   Tapetointikuume on tarttuvaa :)

   Poista
 4. Parsley on jo klassikko(?) ja mielestäni kestää hyvin aikaa ja katseita. Molemmat sävyt ovat minun makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cow Parsley tulee kestämään kuosinsa puolesta aikaa, näin minä ainakin uskon. Ehkä Woods -tapsu on se kaikkein kuumin juttu nyt noista Cole & Sonin malleista (ainakin pohjoismaissa), mutta kyllä tämä Parsleykin on aika hottia :)

   Poista
 5. Ihania mallistoja olet löytänyt ;). Kaiken kaikkiaan upea blogi ja juuri tälläiset rohkaisee ihmisiä olemaan rohkeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapettikuoseja on kiva ihailla ja suunnitella oman kodin seinille. Kuoseissa on suorastaan runsauden pula, mutta se on tietysti meille sisustujille pelkästään positiivinen "ongelma" :)

   Ja totta tosiaan, kannustan kaikkia olemaan rohkeita tapettivalinnoissa (ja miksei myös maalivalinnoissa), sillä suosikki tapetti seinällä saa suun messingille pitkäksi aikaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...