.

5.4.2013

Kukista kevät

Nyt on todellakin kevät ja kukkaset mielessä. Terassin lumitilanne alkaa olla sitä luokkaa, että väkisinkin mieleen tulee ensimmäiset keväiset ruukkuistutukset. Pääsiäisen aikaan toivoin lyötäväni valkoisia helmililjoja, mutta sellaisia ei sattunut kohdalle. Tällä viikollla kotiin tullessa on oven pielessä nököttävät talvi-istutukset näyttäneet jotenkin erityisen surkean näköisiltä. Nyt viikonloppuna koitan hankkia jotain kivaa muutamaan ulkoruukkuun, ja kanervan tötteröt siirtyvät ajasta ikuisuuteen. Orvokkien aika ei ole ihan vielä, mutta kenties jo hetkisen päässä.

Hehkuvan violetti hortensia on tuonnut kukkaloistoa ja iloa viikkoomme ulkokasvien ränsistymisestä huolimatta. Hortensia taitaisi kestää myös ulkosalla, jos sen vaan saa pysymään hengissä suotuisille sääolosuhteille asti.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Mikään, mikään ei ole niin sisustuksellisen vaikuttavaa kuin hortensia, onpa se sitten sisällä tai ulkona.

  Itsekin rakastan valkoisia muscareita, mutta kyllä tuo kukkasi uhkea väri on nyt ihan kohden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hortensian kukinto on vertaansa vailla. Ja ulkona hortensiasta löytyy niitä ihania versioita :) Köynnöstävästä hortensiasta unelmoin, ja viime kesänä laitoin kaksi syyshortensiaa kasvamaan. Toivottavasti ne ilmestyy kohta tuolta lumen alta.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...