.

16.4.2013

365

Olen kierroksen ympäri kiertänyt, ja jälleen on se päivä vuodesta, jolloin ikään plussataan yksi. Hups. Niin se tapahtuu. Voin vain kuvitella miten vauhti tästä vielä kiihtyy, kun se nytkin menee jo niin nopeaan. Hups, hups, hups. Muutama hupsahdus on melkein kymmenen vuoden loikka.

Meidän juniori puhalteli eilen illalla keltaisia ilmapalloja kotimme ilmettä piristämään. Keltaista löytyy myös kukkakimpusta, jonka viime torstaina huusin itselleni kevät messujen leikkokukkatapahtumasta (Siellä oli huutokauppa).

Hullujen päivien ostoskin saapui asiamiespostiimme. Hankin Stockmannin verkkokaupan kautta Harri Koskisen ihanat Lantern-lyhdyt, jotka ovat olleet toiveissani ainakin kymmenen vuotta. Lasilyhdyt ovat erittäin näyttävät, mutta tietysti samalla myös hieman epäkäytännölliset. Tällä kertaa laitoin siis esteettisyyden muitta mutkitta käytännöllisyyden edelle. Lyhdyn mukana tuli onneksi teräksinen apuväline, jolla voi lyhdyt sammuttaa, tai vaihtoehtoisesti pidellä sillä tulitikkua, kun lyhtyä on sytyttämässä.

Mikähän siinä muuten on, että melkein mitä tahansa Harri Koskinen on suunnitellut, niin se on minun mieleeni? Ehkä se on hänen suunnittelemiensa tuotteiden yksinkertaisen tyylikäs ja samalla oivaltava muotokieli, joka saa minun kiinnostukseni heräämään.



































































































































18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin se vaan taas vuosi hupsahti :D

   Poista
 2. Paljon onnea! <3

  Mnäkin olen noista Lantern-lyhdyistä haaveillut kauan. Mulla on se pikkunen malli, mutta tuo isompi olisi myös niiiiin kaunis. Mulla vaan on ostohimoa hillinnyt se seikka, että pelkäisin sen kaatuvan, joko kissojen tai tuon nuoren neidin toimesta ja en ole hennonnut hankkia sitä. Täysin turvallista paikkaa kun ei löydy. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :)

   Mulla näiden ostoa on hillinnyt kova hinta, mutta nyt hullut päivät sitten innosti ihan lyhdyt tilaamaankin. Näiden kaveriksi kävisi kyllä pari niitä pienempiä :)

   Ihme juttu muuten - nämä lyhdyt tulivat tavallisessa postissa ilman särkyvää-merkkejä. Lyhdyt olivat Iittalan alkuperäisissä laatikoissa, eikä niissä ollut pehmustetta kuin päissä. Siitä huolimatta lyhdyt olivat ihan kunnossa ja virheettömät.

   Kissoja taitaa muuten kynttilänvalo kiinnostaa ylipäänsäkin?!

   Poista
  2. No tietty se hinta on ollut täälläkin päässä hyvä hillitsijä.

   Ohhoh, melkoista postitusta, jos ilman pehmukkeita uskaltavat lähettää. Välillä kun paketit on matkalla kärsineet vaikka olis kuinka paketoitu.

   Meillä tuo toinen kissa on vaan sellainen koheli, joka välillä saa hullutuskohtauksia, joilloin juostaan ympäriinsä sata lasissa ja siinä ei sitten paljon lasilyhdyt ja niiden kohtalot paina. ;D

   Poista
  3. Kissojen hepulit! :) Ei niille varmaankaan auta sanoa, että varoppa nyt kuule tuota Lantern-lyhtyä kun siinä riehut :)

   Poista
 3. Onnea! Todella kauniita kuvia! Tapetti,pallot,naulakko,lyhdyt,täydellisesti sopii yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Vähän keltaista mukaan ruokailutilankin yhteyteen (keittiössä meillä on keltaista vähän siellä täällä). Ilmapallot ja leikkokukat tosin tuovat tuota pirteyttä vain vähäksi aikaa.

   Poista
 4. Paljon onnea!

  Meidän nuorin täyttää tänään 2 vuotta. Aamulla oli vielä sitä mieltä että ei täytä mitään, ei vietä synttäreitä, eikä saa sanoa paljon onnea kun hän on vauva. En mä tiennyt että jo tuossa iässä joku voi haluta lopettaa vuosien lisäämisen ;D

  Aivan ihanalta näyttää tuo tapetti somisteineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia onnitteluista, ja onnea sinne teidän perheen synttärisankarille!

   Voi toista, jos on jo ikäkriisiä tässä vaiheessa :) Ehkä hän on sen tyyppinen, että osaa ajatella tietyn ajanjakson päättymistä omassa elämässään, ja samalla tietää että isommalta lapselta odotetaan sitten taas osia asioita ja taitoja. Taitaa olla aika fiksu ajattelija kyseessä!

   Poista
 5. Hoplaa, vuoden viisaampi! Onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hiukan viisaampi! Kiitos!! :)

   Poista
 6. Kauniin keväistä! Onnea päivänsankarille:D

  VastaaPoista
 7. Onnea! Olet sitten Oinas. No, jonkun pitää näyttää esimerkkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oinaan puolella vielä nippa nappa. Ehkä vähän härkääkin mukana?! :)

   Poista
 8. Hurjasti onnea näin hieman jälkikäteen :)Olen kanssasi tismalleen samaa mieltä Harri Koskisesta, kaikki hänen suunnittelemansa tuotteet ovat niiiin upeita, kauniita ja vähäeleisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia onnitteluista! Ja terveisiä Lonton suunnalta! :)

   Harri Koskinen rules! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...