.

7.4.2013

Sunday, Monday... SaturdayKävimme eilen tyttären kanssa huviajelulla Espoon suunnalla. Ensimmäisenä kohteena meillä oli Monday to Sunday Home -blogin  kotimyyntitapahtuma. Monday to Sunday on blogin lisäksi myös pellavaisista petivaatteista koostuva tuotevalikoima. Näitä pellavatuotteita on saatavilla tämän viikonlopun myyntitapahtumasta. Ostin meille kokeeksi muutaman hiekan värisen tyynynpäällisen, ja pääsen nyt testaamaan näitä kovasti kehuttuja pellavasta valmistettuja vuodevaatteita.

Pellavaisten tuotteiden lisäksi myyntitapahtumassa oli tarjolla kaunista keramiikkaa sekä mustasävyisenä että vaaleanharmaana. Kumpikin vaihtoehto näytti tosi hyvälle, ja minä valitsin meille tuon tummemman värisävyn. Keramiikka on puolalaista käsityötä, ja se kestää niin konepesun kuin uunilämpötilatkin.

Yesterday I had a day off, and wanted to do something laid-back and fun. Since we live in the countryside, happenings happen to happen somewhere else than in our own village. So my younger daughter and I drove to city of Espoo to check out Monday to Sunday Home -blog's private room sale event.

Monday to Sunday is all about linen bedding. I bought one set of sandy color pillow cases to be able to test how comfortable material linen actually is. Private room sale had also Polish ceramics on sale. I fell in love with the nice colors and patterns of these ceramics.

Ni Hao Yall

6 kommenttia:

 1. Oi että, olisi niin ihana päästä paikanpäälle joskus näihin. :) Harmittaa asua täällä huitsinnevadassa. :D

  Niin kauniita, sekä astiat, pellavat kuin sinun kuvasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan kiva käydä, vaikka meiltäkin on tietysti hieman ajomatkaa pääkaupungin hulinoihin. Onneksi myös itä-uudellamaalla on välillä häppeningejä, niin silloin piipahdus tapahtumapaikoilla käy helpolla.

   Eilisestä myyntitapahtumasta ostamani astiat ovat kyllä todella kauniita. Arvostan vielä erityisesti sitä, että nämä ovat aidosti käytännöllisiä astioita, elikkä nämä tulevat jokapäiväiseen käyttöön, eikä vain osaksi koristeellisia asetelmia.

   Poista
 2. OIH! Ja voih, onpa ihastuttavaa keramiikkaa. Ihana, ihana kannu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta, aika ihana oli koko keramiikka valikoima niin mustan kuin harmaankin sävyisenä.

   Poista
 3. No onpa kivoja astioita, sopivasti käsintehdyn oloisia. Tuo kannu lähtisi matkaani varmaan ekana (mulla on joku ihme kaadin/kannumania, en tarvitse, löytyy, mutta joo, silti). Onko se kovin painava? Kannuja, joita mulla löytyy ja jotka ovat nättejä, esim. kirkas litran Grapponia, ei tule käytettyä juurikaan, koska kannu jo itsessään painaa tolkuttoman paljon. Tuo raitakuosi kävisi kyllä ihan tyhjänäkin ja vaikka missä suunnalla kotoa... ja tuo neliskanttinen lautanen (vai vati?), ihku on! Astiahulluus - ilo ja vitsaus :D

  Kerro sitten kokemuksia pellavaisista tyynynpäälisistä. Kiinnostaa, koska pellavaisia vuodevaatteita minulla ei ole, mutta tokihan niitä olen sillä silmällä katsellut kun niitä blogeissa on vastaan tullut. Olen vähän hitaasti lämpiävää sorttia, puuvillatyttö kun olen (aina) ollut. :)

  Pellavaiset isot tyynynpäälliset tai ihan tyynyliinatkin voisivat riittää aluksi. Ne voisi laittaa pedatun sängyn päälle kaunistamaan ja mukavuutta tuomaan. Tapanani kun on pötköttää tilaisuuden tullen päikkärit ja joskus (=usein) lukea kirjaa sängyllä maaten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama homma noiden pellavaisten petivaatteiden kanssa. Kovasti on kiinnostava ja muiden kuvissa myöskin tosi kaunis matksu (saa olla rennon ruttuinen :) Mutta meidän kodissa on toistaiseksi pärjätty ihan perus puuvilla lakanoilla (jossain vaiheessa jopa tajusin, että puuvillaakin on eri laatuja ja osa lakanoista on alusta asti pehmeitä).

   Monday to Sunday -tyynyliinat kävi nyt pyykissä ja seuraavassa petauksessa pääsevät sitten ihan aitoon testiin. Noissa tyynyliinoissa oli vielä erilaisia malleja, joten voisin hyvinkin nähdä nämä tyynyliinat myös päivä(uni)käytössä vaikka sohvalla.

   Koti kolmelle testaa: raitakannu vaikutti suurin piirtein saman painoiselta kuin vastaavan kokoinen muumikannu (teemaa). Joten sanoisin, että ei ole liian painava ihan päivittäiseen käyttöön. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...