.

11.4.2013

You Are Here.

Ihanat julkkarit seinällä! Voitin Hullaannu ja hurmaannu -blogin arvonnasta lahjakortin DecoraFrame -verkkokauppaan, jonka valikoimista löytyy kortteja, A4-kokoisia julisteita sekä kehyksiä. Postikortit ja julisteet puhuvat fiksuja - hauskat englanninkieliset mietelauseet on toteutettu tyylikkään pelkistetysti.

Mallailin kahta julistetta työpisteeni yhteyteen. Julisteet ovat jämäkkää materiaalia, joten ne sopivat esille vaikka ihan sellaisenaan, mutta ajattelin julisteet vielä kehystää joko valkoisin tai mustin kehyksin.

Valitsin meille A4-kokoiset printit harmaa pohjaisina, mutta korttikokoisia printtejä tilasin myös valkoisella pohjalla ja harmaalla tekstillä. Nyt minulla onkin jemmassa hauskoja kortteja, joilla voin ystäviäni ilahduttaa. Yhden korteista meinasin viedä työpaikkani seinälle: "We don't do mistakes. We do variations".

You are not lost. You are here. Tämä on suosikki lauseeni DecoraFramen printeissä.

PS. Jos haluat yllättää ystäväsi mukavalla lahjalla, niin tilaa hänelle DecoraFramen puodista mukavat printit, ja lähetä yllätys suoraan ystäväsi postilaatikkoon.
4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Uusi tuttavuus, kiinnostava sellainen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Minä ainakin olen tosi tyytyväinen näihin printteihin!

   Poista
 2. Mäkin oon tyytyväinen, tilasin yhden sanan kortteja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tosiaan kivannäköisiä sekä laadukasta kartonkia! Sekä valko- että harmaapohjainen korttisarja on kaunis.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...