.

28.4.2013

(Kuva) KulmiaKun kodin sydän on yhtä suurta avointa tilaa, tulee eri toiminnot jaoteltua kotiin huonekalujen sijoittelun merkeissä. Meillä myös avoimen tilan eri osiot on toteutettu erilaisten seinäpintojen avulla. Keittiösyvennys on maalattu harmaaksi ja olohuoneen puoli on valkoinen. Olohuoneen kummassakin päässä on tosin mustavalkoista tapettia, ja nämäkin ovat vielä eri kuosia. Olohuoneesta on käynti niin sanottuun peräkamariin, jossa värit ovatkin sitten päässeet ihan eri tavalla valloilleen.

Riippuen siitä, että mistä kulmasta kotia katselee, niin näkymät ovat hyvinkin erilaisia. Pienellä uudelleen järjestelyllä keittiö-olohuonetilasta saisi melkoisen pelkistetyn, mutta toisaalta makuhuoneet painottuvat selkeämmin värien iloiseen sekamelskaan. Jotenkin meille on päätynyt "vähän kaikkea", kun tuo kurinalainen sisustus ei tunnu olevan oikein minun juttu.

Kuvakulmissa tällä hetkellä eniten sykähdyttää valo ja heijastukset. Olenkin tämän tainnut jo mainita muutaman kerran...

Oi, kevät!

6 kommenttia:

 1. Mä rakastan tota teidän tapettia tuolla takana.... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pip Studion tapetissa on aina kesän iloa! :)

   Poista
 2. Teillä on niin kaunista, katselipa kuvia mistä kuva kulmasta tahansa. Alimmaisen kuvan taaemman huoneen tapetti on ihan yli-ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Peräkammarin tapettivalinta on meillekin edelleen tosi mieleinen.

   Poista
 3. Ihana peräkammari! Mä ihailen ihmisiä, jotka uskaltaa rohkeasti käyttää VÄREJÄ!!

  Happy Sunday!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värejä elämään! :) Mutta täytyy kyllä samalla todeta, että onhan valkoinen, musta ja harmaakin värejä ;) Ja minä ihailen silmät pyöreinä ihmisiä, jotka osaavat sisustaa tarkalla harkinnalla.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...