.

13.4.2013

Hupi

Iso hupi, pieni viikonloppu. Ohjelmassa on vain kaikkea leppoisaa ja kivaa. Tai itse asiassa ei ole mitään ohjelmaakaan, vaan nenä näyttää suunnan ja loput naisesta seuraa perässä.

Vapaa kellunta vei tien tänään Sörnäisten Moko Markettiin aamupalalle. Herkkua! Sisustustuotteita kyseisessä myymälässä ei ainakaan vielä ollut ihan hirveästi esillä, mutta kuulemma lisäyksiä on tulossa.

Jaksaisiko lähteä illalla vielä uudestaan kylille ja katsomaan leffaa isolta kankaalta? Vai pitäisikö lähteä testaamaan joku ravintola, johon aiemmin ei ole eksynyt?

Hyvä vaihtoehto on myös käydä ulkoilemassa, lämmittää sauna, kellua kylvyssä ja lueskella sen jälkeen pyjamassa. Leffailu on tietysti mahdollista myös kotisohvalta. Jääkaapissa on myös muutama piccolo pullo Fresitaa ja Cavaa, jos siltä alkaa tuntumaan.

Raukeata lauantai tohinaa!
"When the working day is done
Girls - they want to have fun" - Cyndi Lauper

8 kommenttia:

 1. Very nice post! :-)

  Greetings from the Netherlands,
  DzjieDzjee

  VastaaPoista
 2. Herkkuja ja kauniita kuvia - tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)
   Täytyy kyllä sanoa, että Mokossa ne maut olivat varsin herkkuja. Ja onhan se vaihtelua, kun joku muu tekee aamupalan kuin itse. Valmiit pöydät...

   Poista
 3. Siis nyt ovat myös Sörnäisissä, huippua!!
  Mukava kun käydessäsi kerroit blogistasi, tulen täällä vierailemaan...ja oli kiva tavata sinut, vaikkakin pikaisesti.
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on myös kiva, että Moko laittoi myymälän myös Helsingin itäiselle puolelle.

   Kiva oli käydä piipahtamassa kutsuillasi. Olin ennakkoon erittäin kiinnostunut miltä pellavaiset petivaatteet vaikuttavat, ja nyt pääsen testailemaan fiilistä itsekin uusilla tyynynpäällisillä. Seuraavia kutsuja odotellessa siis :) Veikkaisinpa, että pellavamateriaali on sellainen johon voi jäädä koukkuun!

   Keramiikka oli myös aivan huippua. Toivottavasti mustavalkoiset ja harmaat astiat ovat sellaisia, joita onnistut saamaan myös tulevaisuudessa.

   Kutsuillasi oli hyvä hulinat päällä, ja oli tosiaan kiva vaihtaa muutama sananen lennossa :)

   Poista
 4. Minustakin on niin ihanaa kun viikonlopuksi ei ole mitään suunnitelmia ja saa mennä ja tulla ihan omien fiilisten mukaan, se on hyvin rentouttavaa! Kauniin kahvilan olit löytänyt aamupalapaikaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on tietysti kiva kun on menoa ja melskettä, mutta kaikista rentouttavinta on "olla vaan".

   Rentouttavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...