.

15.10.2013

800.

Blogin 800. postaus väläyttää pätkän taloa takapihalta päin katsottuna. Onhan sitä tullut kesällä hieman sudittua öljyä ja maalia talon ulkopintoihin. Kaiteista (myös kestopuusta) tuli maalamalla valkoiset. Ulkolaudoitus on vaaleanharmaa, ja terassilaudat puolestaan tummanharmaata eli valmiiksi sävytettyä kelohonkaa.

Nyt syksyn tullen kimpsut ja kampsut häviävät pikku hiljaa takapihan pieneen varastoon. Muutamassa ruukussa on syksyisiä istutuksia ja kynttilälyhdyt ilmestyvät pikku hiljaa terassin portaille. Muutama lyhty roikkuu myös terassin pylväissä ja varaston nurkkalaudoista.

Tässä aletaan olla valmiina vaikka ihan talven tuloon. Vielä kun saisi laitettua parille puulle jänö-suojat, niin se olisi sitten siinä tältä erää.

10 kommenttia:

 1. Teillä on sekä sisältä että ulkoa kaunis koti! Saako sut palkata sisustamaan kun aikanani muutan? :D

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :)
   Kyllä sisustusvinkkejä voi kysellä, tai laitat kuvaa tulemaan mulle päin, niin voidaan porukalla miettiä sisustusratkaisua täällä mun blogissa.

   Poista
 2. Tykkään tuosta teidän talosta valtavasti...sisältäkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämmönen tästä nyt tuli :)
   Itse asiassa meinasin perinteistä 1 1/2 -kerroksista taloa rakentaa, mutta tälle kohtaan ei saanut rakentaa kuin 1-kerros ratkaisun, joten pistin sitten ihan modernia "kostoksi" :)

   Poista
 3. oi oi, ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Meillä on melko saman sävyinen talo kuin teillä. Nyt kuitenkin on tullut kivijalan sävyn/päällyksen valitseminen. Minkä sävyinen kivijalan päällyste teillä on? Onko se aitokiveä vai jotain muuta? Auttaisi kovasti valinnassa nämä tiedot..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   mulla on vielä(kin) tuo kivijalan pinnoitus ja sävytys tekemättä. Olen itse katsonut yhtä Teknoksen tuotetta, jota haluaisin kokeilla sävytettynä. Tarkoitus on tehdä kivijalasta tummanharmaa terassin kelohongan sävyä mukaillen. Myös alapohjan tuuletusputket ovat tummanharmaat.

   Poista
 5. Hei! Mitä sävyä teidän kivijalka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... tällä hetkellä siis ihan sävyttämätön harkko / valettu perustus.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...