.

4.7.2015

Kesä kaupungissa

Kesä on kaupungissa, ja myös pienessä sellaisessa. Helteisen iltapäivän iloksi piipahdin Loviisan alakaupungissa. Tarkoitus oli metsästää piha- ja puutarhaideoita sekä inspiraatiota Ruusujen hurmaa -kohteiden joukosta. Inspiraatiota löytyikin jälleen kerran Vackerbackan pihamaalta, jossa kukkivan pihan lisäksi oli tarjolla Maypop Magazinen pieni kesäpuoti. Maypop Magazinessä vaikuttavat tekstiilitaitelija Tina sekä graafinen suunnittelija Eeva. Pieni kesäpuoti tarjoilee kädentaitoihin ja kukkasiin liittyviä tuottteita. Kannattaa käydä kurkkaamassa kyseinen kohde viimeistään huomenna sunnuntaina, jolloin Ruusujen hurmaa on vielä tarjolla Loviisassa.

PS. Tuolla kuvasarjan joukossa on jännä ruukkukoukku, joka on ilmeisesti tulossa myyntiin elokuun aikana. Eiköhän kyseistä tuotetta ole siis saatavilla viimeistään Loviisan Wanhat Talot -viikonvaihteessa. Täytyypä muistaa kysäistä tuosta hauskasta ideasta lisätietoja!4 kommenttia:

 1. Herttaisia kesäpäivä kuvia <3 Aurinkoisia kesäpäiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista kesää myös sinulle happystarhome :)

   Poista
 2. Ihania kesäisiä kuvia! Jännä toi ruukkukoukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kiva innovaatio tosiaan tuo ruukkukoukku. Olisi pitänyt tutkailla sitä vähän tarkemmin, jotta olisin voinut infota siitä vähän paremmilla tiedoilla.

   Täytyy siis palata aiheeseen myöhemmin, vaikka Loviisan Wanhat Talot -tapahtuman aikoihin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...