.

17.7.2015

UntitledPrinttifanin seinällä vaihtuu kortti- ja julistenäyttely taisaiseen tahtiin. Päivää piristää milloin minkäkinlaiset tekstit tai muuten hauskat designit. Jokin juju noissa printeissä pitää olla tietenkin.

Taannoisella Kiasman visiitillä printtivarastoon tuli hankittua muutamia kortteja. Jotenkin tämä "otsikoimaton" kuvaa tämän hetkistä kelluvaa tunnelmaa kesässä, lomailussa ja muutenkin. Täysin ei tule kuitenkaan laakereilla levättyä, sillä herttanen palvelee tietysti myös kesäisin niin nettikauppana kuin parina päivänä viikossa myös Loviisassa sisustuskauppana. Tervetuloa piipahtamaan puodilla siis perjantaisin kello 11 - 13 tai lauantaisin kello 10 - 14.

Tänään Loviisassa starttaa muuten Small Ship Race -purjehdusfestivaali, joka jatkuu vielä huomenna lauantaina. Loviisassa kannattaa käydä kesäretkellä muutenkin!

6 kommenttia:

 1. Meile oli jo viime kesänä tarkoitus tulla Loviisaan ja teidän putiikkiin samalla, mutta jäi, ja uhkaa tänäkin kesänä jäädä, vielä elätellään toivoa.

  Ja printeistä; niitä mullakin läjäpäin, mutta vaihtelevuus on nykyään vähän heikkoa, kun on pari muutakin projektia tässä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsette Loviisan reissulle jossain vaiheessa! :)

   Meillä pysyy kestosuosikit seinillä, mutta vaihtelua tulee sitten näistä pienemmistä printeistä. Projektia, projektia :)

   Poista
 2. Printtikortit ja julisteet on kyllä mahtavia. Jotenkin sitä aina löytyy sellainen printti joka kuvaa sitä omaa fiilistä juuri silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo, että kyllä sellainen kiva mietelause tai muu printti-idis löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen :)

   Poista
 3. Täälläkin yksi printtifani. Suunnitelenkin parhaillaan pientä juttua niiden ympärille, niin saataisiin sitten meillekin niille sopiva "näyttelytila".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kiinnostavalle suunnitelmalle! Itsekin olen miettinyt jonkinlaista tiiviimpää kollaasiseinää printeille, mutta toteuttamaan en ole vielä lähtenyt.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...