.

19.11.2012

Tosi iso ja aika pienet

Pähkäilin muutama postaus sitten, että millaisia koristeita ja millaisen värimaailman lisään peräkammariimme joulun merkeissä. Tänään tein muutaman hankinnan. Hopean hohtoinen sydän on tosi iso, ja sievät sienikoristeet ovat puolestaan oikein pieniä.

Valkoisia paperikoristeita tekisi mieli hankkia, mutta mistä? Jos ei muu auta, niin tässä on kohta valjastettava nuoriso askartelemaan. DIY-ohjeita olenkin jo lueskellut useammastakin lähteestä. Se toteuttava osapuoli vain vielä puuttuu.

6 kommenttia:

 1. Hauskat nämä sienet! En ole meillä nähnyt, mutta pitääpä tutkailla sillä silmällä. Olisivat hauskaa vaihtelua iänikuisten pallojen lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieniä on ollut taas parina viime vuonna tarjolla. Viime talvena ostin muutaman perus punaisen kärpässienen, mutta tällä kertaa tuli hankittua noita pastellihuoneeseen sopivia sävyjä.

   Poista
 2. Sienet on aina pop!

  Hei nyt Indiedays on lisännyt kuvia ja arvaas ketä löytyykään täältä http://www.indiedays.com/item/toimitus/vau-mita-juhlatyyleja

  Terkuin, Sally

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pop pop :)
   Juu, nythän sinne tulee uutta juttua koko ajan ja yhä useampia bloggaajia näkyy kuvissa. Kiva juttu!

   Poista
 3. Näin jossain blogissa joulupalloja joita oltiin päälystetty liisterillä ja sanomalehdellä. Oli super kauniita! Itse ajattelin askarrella myös origamilintuja jouluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, linnut valkoisesta tai luonnonvärisestä paperista olis just hyvät! :) Mun näpsäkät sormet ei varmaankaan origami-töihin taivu. Mutta liisteripallot voisivat onnistua minultakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...