.

2.2.2011

I Pip You
































Se kauniinpi arki! Tänään kuriiri koputti oveen ja ojensi paketin. Tilaamani Pip Studion astiat saapuivat Hollannista. Astiat ovat juuri niin kauniita, kuin miltä ne näyttivät jo verkkopuodin kuvissa. Veikkaisin, että esimerkiksi salaatti maistuu näistä kipoista paremmalle kuin ennen : )
































Kuvassa (hiukan) näkyvä pöytä on kirppislöytö. Ajattelin poistella sinisen maalin ja kenties vain vahata pöydän sen jälkeen. Toinen vaihtoehto olisi maalata pöytä kokonaan uuden väriseksi. Täytyy nyt ensin katsella ja ihmetellä tuota pöytää, jotta kunnostusidea on sitten harkittu. Pöytä on tulossa uuteen kotiin aamupalapisteeksi.
















Mietinnässä on ollut arvonnan järjestäminen. Ajatuksena oli, että rakennusluvan kunniaksi pyöräyttäisin lottokoneet käyntiin, ja järjestäisin jonkun kivan ja keväisen aiheen arvonnalle. Nyt kun kaikki on niin hidasta (viimeksi taisin mesota kiireestä...), niin en oikein malta odotella sitä rakennuslupaa arvonnan käynnistimeksi. Kävisiköhän Pip arvonnan innoittajaksi ja palkintoaiheeksi?

Ps. Kunnostajamestarit: vinkkejä talonpoikaistyylisen pikku pöydän ehostamiseen otetaan mielellään vastaan!

19 kommenttia:

  1. Onpas kauniit! Juuri soin lounassalaattia Taika-kulhosta, mutta veikkaan, etta Pip-kulhossa se olisi viela asteen verran parempaa ;)

    Kavin jo huohottelemassa toimittajan sivuilla. Ovat ne vaan kauniita!

    VastaaPoista
  2. Aikun ihania kulhoja. Monissa blogeissa näkee Greengatea, mutta nämä on kyllä ihania. Piti heti googletella pipstudiota :)

    VastaaPoista
  3. Eih...alä poista maalia: tuo on NIIN makean sininen! Jos pinta on huono, laita vaan lasi päälle, niin toimii paremmin käytännössä ruokailukäytössä. Nämä ovat minun vinkkini:) Sitä paitsi toi sininen menee tosi hienosti yhteen vaaleanpunaisen kanssa:P

    Astiat on hauskoja. Yksittäisinä jopa menee mun ei-romanttiseen makuuni. Lintu on hieno!

    VastaaPoista
  4. Kauniita astioita, hieman pelkäsin tätä postausta, koska voin ihastua liikaa nuihin ihanuuksiin :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuppeja! Voi jee:). Eihän tuossa postauksessasi ollut linkkiä siihen kauppaan? Saisko:)?

    VastaaPoista
  6. Johanna: Taika-salaattia! Kyllä astioilla ja esilleasettelulla voi piristää ruokahetkeä : )

    Peppi: Pip studiolla on onneksi myös enkuksi sivut. Näissä Pip tuotteissa on kyllä värisävyt kohdillaan!

    Leena: Kuvassa tuo sininen ehkä näyttää hehkuvammalta, kun salamaa käyttää. Ei ehkä pöllömpi muutenkaan, mutta sininen ei ole hirveästi mun väri. Sellainen vanha vihreä tai vaalean sininen / turkoosi saisi tuohon jäädäkin. Tosin annan nyt tällekin värille mahikset.

    Muutama Pip mahtuu meillekin. Ilopilleriksi ja mausteeksi!

    Johanna: Kivojahan nämä! Mutta meinaatko, että ei vielä ylitä tilauskynnystä?! : )

    Kirsikka: Hyvä huomio! Jäi tuo linkin laittaminen pois postatessa, joten lisäsin sen nyt tekstiin. Tässä myös suora linkki
    http://www.pipstudio.com/en/

    VastaaPoista
  7. Voi ei, miten ihania kuppeja! Wau! Noita voisi katsella pitempäänkin, ihania! :)

    VastaaPoista
  8. Oletpa löytänyt pirteän kauniita kulhoja! Niistä maistuu varmasti salaatit ja muutkin.

    Kaappisi sininen väri on hieno; todellakin lasi vaan pintaan, helppo pyyhäistä aamupalan jäljiltä.

    VastaaPoista
  9. Onnenhippuja: Pip kipoissa on virtaa! Samaisen studion muutkin tuotteet ovat täynnä väri-iloa : )

    Anja: Nämä kipot ovat kyllä hauskoja. Ja tosiaan sopivat meillä ainakin väripilkuiksi. Muuten meillä on melkein Teema-astiat käytössä.

    Toinen ääni pikku pöydän siniselle värille! Lasilevy voisi joka tapauksessa toimia hyvin, ja säilyttää siten myös vanhan pöydän omaa pintaa.

    VastaaPoista
  10. Hei,

    minunkin katseeni kiinnittyi kippokuvassa ensimmäiseksi upean siniseen väriin (yhdistettynä kuluneisuuteen) tuossa kaapissa. Ääni siis värin jättämiselle. :) Toki ymmärrän, että kaikki värit eivät aina sovi kaikkien silmiin. Vanha vihreä kuulostaa myös hyvältä!

    VastaaPoista
  11. Voi luoja, multa meinas tippua silmät päästä... noi on NIIIIN kauniit! Oliko helppo tilata sieltä? Me meinattiin sitä tapetti kans jossain vaiheessa sieltä tilailla... tosin se varmaan jää. Mutta noi kulhot... tahtoo!!!

    -Päivi-

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: Pöydän kulunut pinta on sinänsä ihan kiva, mutta saa nähdä josko tulen sinuiksi tuon sinisen kanssa. Sininen on jostain syystä alkanut löytää tiensä minun luo. Ekana tuli Kilta (Teema) kannu mustikan sinisenä... : )

    Päivi: Tilaaminen kävi helposti Pip Studion nettikaupassa, kun saatavilla on myös enkku käännösversio. Visa vingahti. Jos saa tilauksen tehtyä yhdessä jonkun tutun kanssa, niin saa deelattua postikuluja, jotka tässä minun tilauksessa olivat 19,90. Aika paljon siis kippokohtaisesti. Tuotteet olivat todella hyvin pakattuja paukkumuoviin ja styrox naksuihin. Paketin toimitti ovelle DHL.

    Tapettia muuten saa suomalaisista verkkokaupoistakin. Taidan itse laittaa työhuoneeseen Pip chinese rosea sinisenä.

    VastaaPoista
  13. Huom. muuten tuohon chinese rose tapettiin liittyen: Pipin omasta verkkokaupasta tapettirulla lähtee hinnalla 39,50 ja sama tapetti on suomalaisessa verkkokaupassa 62,00 / rulla (toimitusajaksi merkitty 21pv).

    Tilasin itse kolme rullaa tapettia, ja postimaksunkin kanssa hinta jää noin 20€ / rulla halvemmaksi Hollannista tilaten.

    VastaaPoista
  14. Anne, älä vain poista tuota rapistunutta maalia! Tunnen antiikkikeräilijän, jolla on huikea talo tällä saarella ja hän sanoi, että 'älä ikinä entisöi mitään'. Näkisitpä hänen kotinsa. Hänellä on niin paljon jo tavaraa, että on vuokrannut kaupungista varaston...Tuo rapistunut sininen juuri vangitsi mielenkiintoni.

    Eikun arvonta pystyn vaan;-)

    Sain etiäisen,että sinua odottaa yllätys runsaan viikon päästä;-)

    VastaaPoista
  15. Leena Lumi: Nyt olen ihan uteliaana, että mitä-mitä yllätystä ja etiäistä... : )

    Nyt taitaa käydä niin, että olen ihan 6 - 0 tilanteessa tuon pöydän kanssa. Onko se pakko nyt sitten pitää sinisenä??! : ) Menee sisustukset uusiksi...

    VastaaPoista
  16. Oijoi, mun on siis pakko kohta tehdä tilaus tonne Pipille :) Ihastuin sellasiin kulhoihin, mitä en löytänyt täältä siitä verkkokaupasta, josta aiemmin olen noita tilannut... Mulla on just tuota lintukuviota kahvikupeissa vaaleanpunaisena ja tykkään niistä tosi paljon! Ja ihmettelen kyllä noita hintoja, minusta tosi edullisia moniin muihin samantyylisiin merkkeihin.

    Kiitos, että jaoit tämän postauksen kanssamme! :)

    VastaaPoista
  17. Maria, kyllä Pip-iloa laittaa mielellään kiertämään! Näiden värimaailma on aivan ihana ja piristää keittiön astiavalikoimaa. Tilasin myös itselleni nyt kokeeksi vaaleanpunaisen cappucino kuppi+lautanen setin sekä kulhon.

    VastaaPoista
  18. Voi ihanuuksia! Tämä Pip-juttu on itselleni aivan uusi tuttavuus. Mutta voisivatko kulhot enää kauniimmalta näyttää? Tykkään kovasti <3 Kuvasi ovat ihania, mukava lukea blogia, jossa kuvat kertovat yhtä paljon kuin teksti itse!

    VastaaPoista
  19. Elina, itsekin löysin nämä Pip-astiat aivan hiljattain. Saman firman tapetti oli jo entuudestaan tuttua.

    Kiitoksia, tykkään kyllä kovasti tuosta valokuvaamisesta. Ja ainahan sitä oppii lisää kun pitää kameran mukana touhuissa : )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...