.

26.11.2010

Valohoitoa

Satunnainen valoilmiö taivaalla ja luminen maisema! Pääsin vihdoin ulkoilemaan reilun viikon paussin jälkeen. Lenkkipolkuni kulkee meren rantaa. Alkutalven lumiset maisemat ovat kauniit. Tuuli ja tuiskutus on putsannut meren jään puhtaaksi paikka paikoin. Toisaalle on taas kertynyt lunta dyyneiksi asti. Viima on eilisestä laantunut, mutta vieläkin poskissa tuntuu pakkasen nipistely. Ihan parasta on päästä ulos raikkaaseen säähän. Sisällä hissuttelukin on ihan kivaa, kunhan pääsee välillä tuulettumaan pihalle.

Kaunista viikonloppua, ja hyvää ensimmäistä adventtia! Sunnuntaina palaan asiaan jouluisen arvonnan merkeissä.
7 kommenttia:

 1. Ihana lasitähti! Mistä se on ja minkä kokoinen? Upea keli tosiaan tänään!

  VastaaPoista
 2. Tähti on Ikean Snövita, eli ei mikään iso, vaan kokoa kuusen koriste. Noita oli kirkkaan lasin lisäksi ainakin lilana. Pakkauksessa on kolme tähteä.

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla, että olet päässyt jo ulkoilemaan. Nautihan raikkaista pakkassäistä :)

  VastaaPoista
 4. Anne, tuo häkkyrä on hauska;-) ja kauniskin.

  Olen myös nykyään kiinni liikaa koneella ja vanhassa, rakkaassa koirassa, jolta lenkit on kielletty. Käymme monta kertaa päivässä puuhailemassa pihalla, mutta ei se vastaa entisiä pitkiä vaelluksia pitkin rantapolkuja. Yritän edes pari kertaa viikossa irrota kunnolla, sillä muuten sisällä olo alkaa todellakin tuntua.

  (Oletko yhtään miettinyt hellaa keittiöön? Mulla on sellainen takkahuoneen apukeittiössä, mikä ei ole hyvä juttu, sillä se on eri kerroksessa kuin keittiö. Jos mulla olis hella keittiössä, käyttäsiin sitä talvella joka päivä.)

  Mukavaa, lumista viikonloppua, Anne!

  VastaaPoista
 5. Vilken fin blogg! Underbara och inspirerande bilder:-)

  M @ Lit de Parade

  VastaaPoista
 6. Johanna: Ulkoilu on mukavaa, varsinkin kun on riittävästi vaatetta päällä. Rentouttavaa viikonloppua!

  Leena Lumi: Koirakaverin kanssa on kiva ulkoilla. Meilläkin on osa-aika koira (11,5 vuotias), ja tulee silloin useammin piipahdettua pihamaalle. Kunnon lenkit ovat sitten erikseen, ja tykkään kävellä myös yksin. Ajatus kulkee vapaasti siinä missä jalatkin.

  Nykyisessä kodissa on puuhella, ja nyttemmin sillä on myös käyttölupa. Ei tule kyllä hirveästi käytettyä. Taisin tottua pitämään sitä laskutilana, kun oli käyttökielto pari ensimmäistä vuotta. Polttopuille ei myöskään ole oikein säilytyspaikkaa. Tulisijat ovat kyllä pop, varsinkin talvipakkasilla. Uuden talon suhteen taidetaan mennä yhdellä hormilla, joten saas nähdä tuon sijoittelun kanssa.

  Kiitos, ja oikein ihanaa viikonloppua myös sinne!!

  VastaaPoista
 7. M @ Lit de Parade: Tackar! Och trevligt veckoslut!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...