.

26.11.2011

Lilla Lilla Jul

Tosi pienet on nämä joulut. Jos ei tarkkaan katso, niin ei varmaan huomaakaan. Ajatus oli tuoda iso koivun karahka sisään ja laitella siihen hieman koristeita. Mietin myös jonkun lumisuihkeen käyttöä (siihen karahkaan). Pikku jouluiloittelut kutistuvat kuitenkin normi elämän kyydissä. Kynttilöitä on kuitenkin sytytelty ja sohvan tyynyt pöyhitty. Myös kaksi H & M -malliston jouluista tyynynpäälistä pääsi sohvalle. Nyt kun vielä imuroi ja keittelee lasten pyynnöstä riisipuuroa, niin meidän jouluhöpöily on paketissa. Ensimmäisen adventin kunniaksi laitamme vielä uloskin lisää lyhtyjä. Piristää ainakin kummasti tuota pimeyttä.

Mukavaa (pikku jouluista) viikonvaihdetta!

Ps. Vielä muistaessani kiitokset Leena Lumi -blogiin taannoisesta haasteesta, johon liittyi kahdeksan kysymystä. Minun vastaukseni menevät jotenkin näin:
1) Lemppari väri: vihreä, musta
2) Lemppari kaveri (eläin): koira
3) Onnennumero: seiska
4) Alkoholiton lempijuomasi: vesi, tee
5) Facebook vai Twitter: I don't really Tweet...
6) Mistä pidät? Elämä, koti, lapset, ystävät, ulkoilu, valokuvaus, leffat, musiikki, sisustushöpöily, unelmointi, innovointi, sauna...
7) Lahjojen antaminen vai saaminen? Kumpikin ♥
8) Lempimuotosi: Jännä kysymys... jostain syystä ensinnä tulee mieleen ihmiskehon muodot :)
9) Lempparipäiväsi: Lauantai
10) Lempikukkasi: jaloleinikki (leikkokukat ovat muutenkin ihania)

Ole hyvä, ja ota haaste vastaan, jos haluat pohtia näitä kymmentä kysymystä omalta kohdaltasi!

2 kommenttia:

 1. Anne, kiitos, että ehdit vastata! Taidan tuntea sut jo aika hyvin, sillä uutta ei tullut vastaan.

  Tuo roikkuva koriste on kaunis. Minulla on ikkunoiden kappana keittiössä nyt vähän tuollaisia. Sivulla kesät talvet burgundinväriset verhot, joita ei ikinä vedetä eteen, koska takana oma lehto isoine puineen.

  Nyt mun täytyy vähän miettiä tätä kuvaa...

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Leena Lumi: Tälläisiä hiukan romanttisia koristeita olisi tosiaan kiva ripustella ikkunoihin. Meillä tosin on vielä verhotangot laittamatta, mutta ehkä vielä ennen joulua :)

  Kun maisema on omalle kauniille pihalle, niin ei sitä raaski verhojen taakse piilottaa. Minä viihtyisin ainakin ikkunan ääressä. Pihalla on taatusti aina jotain kaunista katseltavaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...