.

7.11.2011

Moo! (Postcards)

Tilasin kokeeksi nipun joulukortteja itse ottamastani valokuvasta. Kuva-aihe ei varsinaisesti ottaen ole älyttömän jouluinen, vaan pikemminkin sellainen "Season's Greetings" -tyylinen. Joulua tosin viettävät Suomessa lähes kaikki, joten joulukortin lähettämistä taikka saamista ei taida kukaan pitää uskontoa tai kulttuuria loukkaavana.

Jos haluat tilata kortteja omista kuvistasi, niin Moo on yksi vaihtoehto. Kuvaeditori oli aika simppeli ja toimiva. Kiintoisaa nähdä miltä valmis printti sitten näyttää.

13 kommenttia:

 1. Riitta: Ole hyvä! :) Laitan vielä myöhemmin kommenttia / tietoa, että minkä laatuisia kortit lopulta olivatkaan.

  VastaaPoista
 2. Olen teettänyt Moossa valokuvistani kortteja ja ollut laatuun kyllä tosi tyytyväinen. Olisi kuitenkin mukava löytää yhtä hyvä korttien tekopaikka hieman halvemmalla hinnalla vielä...

  VastaaPoista
 3. Minä olen myös tehnyt kortteja valokuvistani, hyvä kun muistutit pitää laittaa tilaus huomenna ifoloriin joulukortteja varten, laitan myöhemmin askartelu postauksen lähempänä joulua.

  VastaaPoista
 4. Absolutely white: Ja mulla on sellainen mielikuva, että olet teettänyt myös tarroja. Ne tulivat myös Moosta?!

  Sellainen edullinen mutta laadukas painopaikka olisi tietysti hitti löytö. Eniten noissa printtihommissa harmittaa, jos kuvan valotus ja henki sitä myöden muuttuu painovaiheessa.

  Pepita: Minä on tulostuttanut kuvia paperiversioiksi monessa paikassa, mutta kortteja, kalentereja tai muita kuvatuotteita en ole kokeillut aiemmin.

  Askartelupostaukset on aina kivaa luettavaa, ja jos DIY ohjeistuksia löytyy (helppoja), niin saatan jopa minäkin kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis talvinen kuva, sopii hyvin joulukortteihin...☺

  VastaaPoista
 6. Irmastiina: Viime talvena oli lunta siinä määrin, että talvisia valokuvia pääsi ottamaan oikein urakalla :)

  VastaaPoista
 7. Anne, me olemme tilanneet omista valokuvista kortit niin kauan kuin Olga on ollut. Nyt Vanha Daami kieltäytyy jo olemasta kortin mallina ja vielä en tiedä, mitä teemme...

  Tuntikuvassa, kun olen tilannut yleensä 60-70 korttia, olen saanut tarjouksesta, kortin muutamalla kymmenellä sentillä eli siis myös paljon edullisempaa kuin oikeiden korttien ostaminen. Se tarjous on joka vuosi, kun osaa mennä oikeaan aikaan.

  Kaunis kuva sinulla. Et sitä siltaa sitten ajatellut käyttää...

  VastaaPoista
 8. Leena Lumi: Teidän ihana Daami pitää taatusti päänsä :) Sitten on vaan keksittävä kuvattavaksi vaikka joku alkutalvinen näkymä puutarhassa tai asetelma kotona?

  Ajattelin myö sitä sinistä siltakuvaa, ja ehkä sen vielä toteutankin. Tämä lumimarja + punainen mökki on oma suosikkini, ja joulukortiksi se menee puna-harmaan värityksensä vuoksi.

  VastaaPoista
 9. Onnenhippuja: Kiitos :)

  VastaaPoista
 10. Täytyypä kokeilla. Aivan upea kortti!

  VastaaPoista
 11. Kaanon: Tilaaminen oli ainakin helppoa. Laitan vielä kommenttia myöhemmin noiden korttien laadusta... kunhan ne ensin saan kotiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...