.

10.11.2011

Marraskuun väripaletti
Marraskuu hillitsee värien kirjon ja puuteroi maiseman. Aamun auringon kajo löytää maisemasta harmaata, vihreää sekä tummansinistä. Pakkasyön kuuraamat kasvit hehkuvat hopeisina.

Hetken kuluttua taivaanranta on hennon vaaleansininen, ja lämpenevä aamu muistuttaa talven olevan vasta alkumetreillä. Sieltä täältä löytyy vielä yksittäisiä tammenlehtiä, jotka sinnittelevät puussa hetkisen ennen lumen tuloa.

Metsässä maaperä on muuttunut jo hieman ratisevaksi. Havupuiden hopean harmaa huntu vapautuu päivällä vihreään loistoonsa, mutta ilta peittelee maiseman jälleen usvalla. Taivaanrannassa hehkuu hieman purppuraa sekä oranssia.

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! harmittaa vietävästi,kun on kiirehdittävä töihin näinä kuura-aamuina eikä valoa enää myöskään ole kun pääsee pois :( ei auta kuin odottaa viikonloppua...

  VastaaPoista
 2. Maisa: Varsinkin näin pimeänä vuodenaikana tuntuu tosiaan siltä, että se vähäinen valo pitäisi päästä käyttämään hyväkseen. Tänään mulla oli tuuria aamulenkin ja aurinkoisuuden kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Kiitoksia, tänään keli oli kuvaajan ilona :)

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen huikeita kuvia. Olen ihan fiiliksissä.

  VastaaPoista
 5. Kaanon: Paljon kiitoksia! :)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia, täällä blogistaniassa on niitä todella paljon, mutta aina joku pysäyttää jos on yksinkertaisesti kaunis, terävä ja herkkä. Ja Sinulla oli:)

  VastaaPoista
 7. Mustaleski: Kiitoksia :) Valokuvaus on rakas harrastus, josta pikku hiljaa opin lisää. Tykkään käydä katselemassa myös muiden otoksia, ja hienoja kuvia täältä blogimaailmasta tosiaan löytyy.

  VastaaPoista
 8. Tuo tammenlehti on hyvä. Minä niin odotan sitä, kun sinä taas ehdit kuvaaman kaikkia kuuraisia ja lumisia juttuja...

  VastaaPoista
 9. Leena Lumi: Kiitos :) Tammenlehdet ovat muuten tosi sitkeästi puussa kiinni. Se taitaa olla ihan omanlaisensa lehtipuu.

  Ai kun tulisikin kaunis talvi! Pääsisi sitten kameran kanssa ulkoilemaan...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...