.

6.11.2011

SohvallaSiitä huoneesta piti tulla minun työhuoneeni. Mutta tulikin lötkö-pötkö-rentoiluhuone. Eijffingerin tapetin värimaailman mukaisesti huoneeseen on nyt ajautunut sekalainen sakki erilaisia tyynyjä. Mukana on ainakin tähtityynyt Hemtextiltä, petroolin siniset samettityynyt Day Birger et Mikkelseniltä, mustat tyynynpääliset Ikeasta ja varmaan vielä muutama muukin kaappien kätköistä löytynyt päällinen. Valkoinen metallirunkoinen sänky vapautui esikoiselta, kun hänelle hankittiin 120 cm leveä runkopatja uuteen omaan huoneeseen. Minulla on kyllä vielä toiveissa löytää se talonpoikaisantiikkinen puusohva, joka toisi myös käytännöllisyyttä lötköilykammarin sisustukseen. Kun sohvalla on ehta selkänoja, niin tapetin pintakin säilyy parempana. Nyt olen antanut ukaasit siitä, että tyynyjä on kasattava selän taakse, kun nojailee tapettiseinään.

Turkoosin sinisessä hengessä ripustin vielä koristevalot metallisängyn päätyyn sekä lisäilin huoneeseen muutamia tuikkuja. Löysin myös muuttolaatikosta söpöt kesäiset espadrillot, jotka on aikoinaan ostettu Accessories-kaupan alennusmyynnistä, mutta jääneet suurin piirtein käyttämättä. Kesätöppöset ovat kokoa 27, ja niitä koristaa turkoosi perhonen. Saavat nyt koristaa meidän tv-kammaria.

7 kommenttia:

 1. Ihana värimaailma! :)

  VastaaPoista
 2. Ihant kuvat ja kauniit värit...☺

  VastaaPoista
 3. Onnenhippuja: Kiitos, pidämme tästä väri-ilotulituksesta itsekin! :)

  Irmastiina: Kiitoksia :)

  VastaaPoista
 4. Mieletön tapetti, ihana!

  VastaaPoista
 5. Mamselli: Mekin tykätään tapetista! Näyttää seinällä vähintää yhtä hyvältä kuin rullassa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana lötkö-pötkö huone! Tuommoisen ottaisin mielelläni. Minua myös kiehtovat nämä daybed -systeemit. Ja mahdottoman kaunis tapetti! Hyvä kun annoit ukaasit, sillä itselläni on joskus tämän tyylisestä tapetista karannut osa kuvioinnista :( Kyllä otti päästä.

  VastaaPoista
 7. Johanna: Olen myös bongaillut muutaman valmistajan daybed vaihtoehtoja. Sellainen vähän "industrial" päiväpeti on kyllä kaunis. Käytännössä sitä varmasti kaipaa kuitenkin selkänojaa.

  Joo, saa nähdä kuinka kauan juniorit muistaa äidin tyyny-säännön :) Veikkaisin, että saattaa unohtua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...