.

29.11.2011

Se aika vuodesta

Ensi viikonloppuna on jälleen mahdollisuus kierrellä Loviisan Wanhan Ajan Joulukoteja. Tällä kertaa kuusi kohdetta ottaa vierailijoita vastaan 3. - 4.12.2011, sekä seuraavana viikonloppuna 10. - 11.12.2011. Ovet ovat avoinna aamu kymmenestä iltapäivä neljään. Perinteisesti joulukodit tarjoavat mahdollisuuden maistella glögiä ja pipareita. Usea kohde on järjestänyt myös pienimuotoisia käsityö- sekä askartelumyyjäisiä.

Viime vuonna kävin tapahtumassa ensi kertaa. Nautin joulukotien tunnelmasta sekä tein pieniä jouluisia hankintoja. Lunta tuolloin oli muuten hieman enemmän kuin tänä vuonna.
Nähdäänkö siis viikonloppuna Loviisassa?

10 kommenttia:

 1. Voi kunpa meidän ovi ei olisi tummanruskea...Onneksi Ilonalla oli mattavalkoinen kranssi, jossa juoksevat 'hopeiset' porot.

  Tulisin ellei olisi tätä matkaa...

  Tuo kranssikuva on siis niin kutsuva.

  VastaaPoista
 2. Saattaapi olla, että nähdäänkin!

  VastaaPoista
 3. Leena Lumi: Mattavalkoinen kranssi hopeisilla somisteilla kuulostaa sangen kauniille! Ehkä laitat kuvankin siitä joskus blogiisi? :)

  Meidän etuovi on valkoinen, ja siinä on pyöreä ikkuna. En ole keksinyt vielä millainen kranssimalli siihen sopisi parhaiten. Ehkä ei pyöreä?

  Kultsin kämppä: Loviisaan siis! :)

  VastaaPoista
 4. Olisipa ihana käydä Loviisassa, turhan kauakana meistä vain!

  VastaaPoista
 5. Mari: Ihmettelin muuten eilen, että Loviisan Wanhojen Talojen omaa sivua ei löytynyt hakukonehiteissä. Ehkä siellä ei ole ollut enää ylläpitäjää, tai jotain. Tälläisen tapahtuman kannattaisi tuottaa hyvää kuvamatskua tapahtumasta, ja näin myös pidemmän matkan päässä asuvat pääsisivät tapahtuman henkeen mukaan. Samalla se olisi tietysti hyvää markkinointia.

  Mira: Selvä, moikataan Loviisassa! :)

  VastaaPoista
 6. Valitettavasti tänä vuonna jää tämä tapahtuma väliin, ystävätär kyllä pyyteli, mutta nyt on muuta menoa...harmi...
  Mukavaa Loviisan keikkaa sinulle.Näytähän meille muille sinne pääsemättömille vaikka kuvia sieltä.

  VastaaPoista
 7. Tuija: Nappaan kyllä kameran mukaani, kun Loviisan Jouluun lähden. Valokuvaaminen on tosin aika monessa kohteessa kielletty - ainakin syksyn isommassa tapahtumassa. Mutta jos talollisilta lupa heltiää, niin napsin myös kuvatuksia!

  VastaaPoista
 8. Mahtava kuva toi ylin ja lumen peittämä pyörä :) loviisa on upeeta aluetta..

  VastaaPoista
 9. akissfromthepast: Kiitoksia kuvakehuista!

  Loviisa on tätä nykyään suuri ja kaunis :) johtuen näistä kuntaliitoksista. Ja pikku kaupungin charmi on tietysti jo oma lukunsa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...