.

4.11.2011

Pieniä sieviä sieniäH & M home valikoiman tyynynpäälisessä on hauskat sienikuviot. Tyynynpäälinen on luonnonvalkoista puuvillaa. Lintutyyny on hieman romanttinen ja samoin hankittu H & M home verkkokaupasta. Meidän Uppsalan Göran odottelee tyynykasassa jo jouluista H & M pakettia, sillä hänelle on tilattu kaveriksi musta nahkainen nalle.  Kyseinen Hans Mario ei ole tosin vielä ilmoitellut milloin saapuu asiamiespostiimme. Toivottavasti pian, sillä joulu on suloisempi kaksin!

Ps. Sieniaiheinen tyynynpäälinen on H & M verkkopuodissa alennusmyynissä hintaan 2,95 / kpl. Me like!

9 kommenttia:

 1. Ihanat tyynyt...molemmat...☺

  Leppoisaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Irmastiina: Mukavaa & rentouttavaa viikonvaihdetta myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. http://turkooseja.blogspot.com/2011/11/haaste.html
  Vastaa haasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Lemmi: Olet liikkeellä hyvällä asialla! Vilkaisin myös huuto.net-linkkisi. Tuollaisesta nenäpäivä jutusta en ollut kuulutkaan.

  Pienikin apu on parempi kuin se, että jättää tämän kokonaan väliin. Mukaan siis :)

  VastaaPoista
 5. Oi miksi, oi miksi noi sienet on vasta nyt alennuksessa, juuri kun olin saanut hamstrattua itselleni muutaman ja päätettyä, että nyt ei vähään aikaan saa ostaa mitään uutta.. voih

  VastaaPoista
 6. Me like too! Mutta hitsi kun meillä ei ole verkkomyyntiä :( Mahtavia löytöjä kyllä.

  VastaaPoista
 7. Iituliina: Eivät nämä tyynynpääliset olleet pahan hintaisia norminakaan, mutta tietysti se on aina mukavampaa ostaa ale-hintaa.

  Johanna: Eikös H&M lähetä Euroopan ulkopuolelle kodin tuotteita?! Tuo home-konsepti on muuten lähtenyt melko pienellä sortimentilla liikkeelle, ja olenkin siitä pikkaisen yllättynyt. Ehkä kodin tuoteryhmä ei ole H&Mllä sitä vahvinta osaamista.

  VastaaPoista
 8. Ihanat tyynyt :) Ihanat Finlaysonin pussilakanasetit saapuivat minulle jo viikko sitten perjantaina, pari yötä on nukuttu sinisissä aalloissa :) Kiitos vielä kerran hurjasti!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Tuuletar: Kiva kuulla, että tulivat jo perille! Kun itse en näitä lähettänyt, vaan tulivat suoraan yhteyshenkilön kautta, niin vähän mietityttää, että sujuuko homma automaattisesti. Ja sujuihan se!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...