.

11.11.2011

Valo ja Lintu Oy

Tukholman ostin Ikeasta. Unelmoin silti Muuton Cosy in Grey -valaisimesta. Ehkä se tulee toisen senkin päälle eteiseen. Jostain syystä lasi ja läpinäkyvyys viehättävät minua valaisimissa. Valon lisäksi silloin leikitään myös muodolla.
Jostain mystisestä (tai sitten ihan vaan arkisesta) syystä ostin myös lasilinnun kirpparilta. Lintu tuntui vaan niin oikealta valinnalta. Kerrassaan kummallista. Minulla ei ole koriste-esineitä entuudestaan. Nyt se tipu sitten pönöttää Tukholman vieressä, ja sopii sakkiin ihan hyvin. Toivottavasti nämä lintuhankinnat olivat nyt sitten tässä.

Hmm. Muutama viaton (joulu) koristekin on kierähtänyt pöydälle. Pikku hiljaa hiipii talven odotus tupaan.

8 kommenttia:

 1. Eka viestinjättö ei oikein onnistunut. Ihana lasilamppu ja lintu.

  VastaaPoista
 2. Gone to the beach: Välillä Bloggerin tekniikka tosiaan temppuilee.

  Lamppu ja lintu ovat nyt kotiutuneet olohuoneeseen. Tuntuvat sopivan saman senkin päälle :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis valaisin. Minulla on yski Toikan lintu: turkoosi. Väri on selitys kaikkeen;-)

  VastaaPoista
 4. Leena Lumi: Toikan linnut ovatkin ihan vertaansa vailla. Missähän huoneessa mahtaa teidän turkoosi lintu istuskella? :)

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Epäilen, että lintu ei ole Oiva Toikan tuotantoa, vaikka en voi tuosta varma olla. Linnun väritys on lähellä Toikankin tuotoksia, mutta muoto näyttää hieman yksinkertaisemmalta. Saa korjata, jos olen väärässä :)

  VastaaPoista
 6. Minna.K: Apua, lunta :) No hyvä on... kävisi se minullekin, ja meillä on jo lumihiutaleita valmiiksi leikattuna ikkunoihinkin, mutta eivät ole nyt olleet ihan se ajankohtaisin juttu, kun on ollut melkein kymppi lämmintä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...