.

1.11.2011

Löytö

Piti varata kirppispöytä, jotta saa myytyä turhat tavarat pois. En saanut pöytäpaikkaa, muta löysin maljan. Tavaran määrä ei ainakaan vielä siis vähentynyt.

Ruskea lasi on alkanut miellyttää silmää. Jostain syystä miellän sen vielä mukavaksi kaveriksi harmaalle. Tässä Miranda-malja esiintyy meidän uudessa keittiössä. Aurinko ystävällisesti järjesti valaistuksen sopivaksi. Tätä Orvolan Mirandaa olen nähnyt myös huikean loistavana turkoosina versiona. Kesällä Fiskarsin antiikkipäivillä samaisen kipon hinta oli satasen luokkaa. Kirppislöytöni maksoi siitä murto-osan. Löytöpäivä siis!

5 kommenttia:

 1. Ihana löytää aarre juuri silloin kun sitä vähiten odottaa! ja varmasti uuteen kotiin on lupakin hankkia uusia juttuja ;)
  Iloista viikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. Tänne vaan blogikirppis, niin pääsee niistä ylimääräisistä eroon :)

  VastaaPoista
 3. Riitta: Juu, malja pääsi yllättämään kirppiksellä, ja se oli tosi kiva juttu :)

  Mukavaa syksyistä viikkoa myös sinne!

  Ruusunpunaisten haaveiden Sarkka: Blogikirppis on myös yksi hyvä vaihtoehto, tosin silloin saa / joutuu varmasti toimimaan pääasiassa postitse.

  Itse olen myynyt tavaraa myös facebookin palstojen kautta. Hyvin tuntuu tavara vaihtavan omistajaa. Pienempiä myytäviä on kyllä ihan kiva hinnoitella perinteiselle kirppispöydälle.

  VastaaPoista
 4. Anne, jos sen turkoosin löydät, niin myy sitten minulle. Olen oikein etsinyt kaunista, vahvaa turkoosia,mutta en ole löytänyt.

  En tarisisi enää mitään tavaraa, mutta kun...;-)

  VastaaPoista
 5. Leena Lumi: It's a deal! Jos löydän kaunista turkoosia lasia sopuisaan hintaan, niin ostan pois ja laitan sinulle syrjään :)

  Muuttokuormaa raahanneena ja nyt sitä purkavana voin kyllä sanoa, että tavaraa on tarpeeksi minullakin. Täytyy hankkiutua turhasta eroon. Lasten kasvaessa tulee kyllä paljon vaatetta ja lelua, jotka täytyy laittaa kiertoo. Kun vain saa aikaiseksi...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...