.

15.9.2012

Sievänen


Kodinraivausosastolta päivää! Kärräsin tänään pienet lastit tavaraa kierrätyskeskukseen sekä UFFin keräyspisteeseen. Samalla tuli myös katsastettua kierrätyskeskuksen ja läheisten kirpputorien tarjonta. Loppujen lopuksi paluukuorman koko ei ollut ainakaan pienempi kuin poistuvien tavaroiden määrä, mutta ainakin romut vaihtuivat aarteiksi.

Porvoon uusiokeskuksesta löysin sievän mintunvihreän pikku pöydän. Mietin vielä mihin sen sijoitan, mutta testaan sitä nyt ensialkuun tv-huoneessa. Yleensä en olohuoneessa osaa varsinaista sohvapöytää käyttää, mutta olisihan se käytännöllinen lisä sisustukseen. Pidän vain niin paljon helposta paljaasta lattiatilasta, että pöytää en ole osannut keskelle lattiaa asetella. Pikku pöydällä voisi olla tulevaisuus myös keittiössämme tai sitten esikoisen lilasävyisessä huoneessa.

Design-vinkki Tapiovaaran tuotannosta tykkääville: Porvoon Löytöpisteessä on myynnissä Pirkka-pöytä hintaan 220 euroa. Yleensä noissa hinnoissa on vielä pieni tinkaamisvara. Pöytä oli maalattu paloauton punaiseksi, ja alta pilkisti vielä keltaista maalia. Pöydän jaloista oli puolestaan maalarimestareiden väri-iloittelut jo hieman kuluneet pois, ja alkuperäinen musta väri näkyi alta. Pientä laittoa vailla oli siis tuo pöytä.

12 kommenttia:

 1. Oih, ihana tuo mintunvihreä pöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on aika söde, vaikka maali on osittain vähän aikansa elänyt.

   Poista
 2. Hieno löytö. Eikä varmaan kovin kalliskaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksoin kympin tuosta minttu-pöydästä :)

   Poista
 3. Hyvä löytö! Olisin itsekin tuollaisesta innoissani! Se näyttää hyvältä muun sisustuksen kanssa kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pikku pöytä sopii meillä varmastikin moneen eri tilaan, joten ei huono hankinta ollenkaan :)

   Poista
 4. Tuollainen puinen pöytä on mahtava löytö! Paikka löytyy kodista varmasti aina jostain (nykyinen paikkakin on hyvä). Eipä tuolla hinnalla umpipuista (oletan ulkonäöstä niin olevan) helposti löydä, kannatti ottaa mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä jämäkkää koko puuta, ja tyyli taitaa asettua tuonne 60-luvun tuntumaan. Pöytä on ollut perus koivunvärinen (ja vähän kellastunut). Joku on tuon mintun väriseksi maalannut jo hyvän aikaa sitten, sillä minttu on ainut maalikerros pöydän pinnassa.

   Poista
 5. Ihana pöytälöytö ja ihanat nuo Ikean jakkarat. Viimeksi noita värejä ihailin mutta kun ei ole paikkaa/tarvetta...värit houkuttelisi...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä käy minullakin tuuri tuolla second hand -kaupoilla. Aika harvoin löydän mitään kiinnostavaa. Sitä suurempi ilo, kun tälläinen ihanuus tulee vastaan :)

   Pikku jakkarat toimivat meillä myös pieninä pöytinä, aiemmin kun meillä ei tosiaan sitä oikeaa pöytää ollutkaan.

   Poista
 6. Johan on söötti pöytä! Asun itse Porvoossa, ja sieltä uusiokeskuksesta olen välillä tehnyt joitain löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytöjä tulee silloin tällöin, varsinkin jos noita kirppareita ja kierrätyspisteitä kerkeää käydä kiertelemässä riittävän usein. Itse löydän hienoja juttuja harvemmin, mutta sitäkin hauskempaa se on silloin, kun niin käy :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...