.

10.9.2012

Ikea 2013 haaste (3 + 1)
Sain koti kaupunginlaidalla -blogista Ikea-haasteen, jossa tulee listata kolme omaa suosikkia uusimmasta luettelosta. Lisäksi tulisi arvuutella mikä tuote muodostuu the hitiksi.

Olen jo ehtinyt ostamaan Trådklöver-kangasta, ja se onkin näkynyt meillä pöytäliinana. Olisin myös mielelläni hankkinut meille Råskog-kärryn harmaana, mutta se on ollut tavaratalosta loppu. Uskon, että tästä tarjoiluvaunusta tulee myös yksi "the hitti". Myös mintunvihreä versio näyttää hauskalta vaihtoehdolta, mutta meille sopisi paremmin harmaa.

Sohvan hankinta on meillä entistä ajankohtaisempi, ja tarvitsisimme sohvan kahteen eri huoneeseen. Olohuoneen puolelle olisi kiva saada ruskea tai musta nahkasohva, mutta myös Ektorp harmaana passaisi hyvin. Televisiohuoneen puolella toimisi varmasti myös PS-malliston uutuus sohva beige-valkoisena.

Varsinaiseksi the hitti -tuotteeksi ehdotan Kajsamia-kangasta ja verhoja. Näistä sininen vaihtoehto on jotenkin hauskempi, vaikka itse valitsisin turvallisesti mustavalkoista.

Laitan haasteen edelleen eteenpäin seuraaville blogeille: Absolutely white, Oma maa mansikka ja Thought Bubble. Monesta blogista olenkin jo käynyt tämän haasteen vastauksia lukemassa.


4 kommenttia:

 1. Hauska haaste, ja ihanat jutut olet poiminut! Varsinkin tuo sohva ihastuttaa! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva olisi kovasti toiveissa, jos lompakko kestää :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Ilolla otan vastaan, mutta saatan vastata vähän pitemmillä piuhoilla :) Olisi kiva saada ihan konkreettinen kuvasto käsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Niin, siellä ei taida kuvasto tulla ihan kotiin kannettuna? Olisi varmaan aika iso operaatio :D

   Saa nähdä milloin Ikea ja muutkin kuvaston tuottajat pyrkivät lopettamaan paperikuvaston painamisen ja tarjoavat vain sähköistä katalogia. Toivottavasti ei vielä pitkään aikaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...