.

16.9.2012

VessahuumoriaHuumoria meidän vessoissa on nimenomaan se, että olemme asuneet täällä jo noin 10 kuukautta, ja vessojen peilit on yhä kiinnittämättä seinille. Myös peilien päälle tarkoitetut valaisimet puuttuvat.

Peilit puuttuivat pitkään kummastakin vessasta, mutta eräänä päivänä purin peilit myyntipakkauksistaan ja asetin ne jo isomman vessan tasolle. Nyt ne ovat nojailleet tason päällä seinään, ja odottaneet yhä sitä kiinnistystä. Olen jo tottunut notkistamaan polvia sen verran, että näen naamataulun peilistä vessassa käydessä. Peilit ovat näet sen verran matalalla, että niistä näkee keskivartalon, mutta ei päätä.

Jokohan sitä kohta ryhdistäytyisi, ja saisi organisoitua ne pahuksen peilit seinille...

2 kommenttia:

 1. Me ollaan asuttu 9kk ja toisessa vessassa peili keikkuu uhkaavasti lavuaarin reunalla. On vielä pyöreä peili, joka on kiilattu reunalle pideen pidikkeen varaan. Ehkä joskus sitten seinälle asti tai sitten se hajoaa ennen sitä. Se on se kiviseinä ja seinälaatat joiden poraaminen ei innosta.
  Toisen vessan peili olisi varmasti myös irti, jos ei olisi niin iso, että olisi jo vaaraksi irtonaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan se on tuo kiinnittämisen hankaluus, joka pitää peilit irtonaisina :) Vaikka meillä on kipsilevyä, niin sekin vaatii aina proppaamisen. Tosin reiän poraaminen on toki helpompaa kuin kiviseinään.

   Nyt ilokseni voin todeta, että meillä on toisen vessan peilit paikoillaan :) Yksi peileistä olikin rikki, joten pikku vessa jäi vielä ilman omaa peiliään.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...