.

17.9.2012

Vielä viimeisiä


Vielä näitä kasvimaalta poimittavia riittää! Kesäkurpitsakin pukkaa vielä sitkeästi uutta satoa. Oranssit kurpitsan pallerotkin nappasin jo koriin, tosin tänään on taas niin lämmintä, että olisivathan nuo voineet vielä kasvaa ja komistua istutuslaatikossa.

Yrtit ovat vieläkin tosi ihania. Vain muutama kasvi on osoittanut pienoista luovuttamisen merkkiä. Lehtipersiljaa, sitruunamelissaa ja kiinansipulia voi vielä käydä poimimassa tuoreeltaan käyttöön.

Ps. Lukijatutkimus on nyt päättynyt blogissani. Kiitokset teille, jotka jaksoitte käydä vastaamassa! Tutkimus liittyi blogini tulevaan Inspiration-yhteistyöhön, joka käynnistyy lokakuun puolella.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Puutarhassa on vielä ainakin henkäys kesää, mutta syksyhän tässä jo reilusti painaa päälle.

   Poista
 2. Onnittelut Inspirationiin pääsystä! Sinne ovat menossa useat suosikkini, vaikuttaa kiinnostavalta uutuudelta. Sinä kuulut niiiiin mun lemppareihin! :) Hauskaa viikkoa, t. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! :) Ihan mielenkiintoista nähdä miten blogi-yhteisö alkaa pyörimään. Tässä kun ideana on se, että me bloggaajat pysymme nykyisillä "paikoillamme", emmekä ole siirtymässä uuteen osoitteeseen. Odotan kuitenkin uutta vipinää ja aktiivisuutta yhteistyön merkeissä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...