.

1.9.2012

Onnenpoika & eläimellistä menoaMeidän onnenpoika on jo päälle 13 vuotta iältään, mutta vielä kovin nuorekkaan oloinen. Tassut eivät ehkä enää pysy samassa vauhdissa kuin ennen ja kuulon kanssakin on vähän niin ja näin, mutta vielä jaksaa koirapoika iloita elämän hyvistä puolista.

Tänään kävimme tervehtimässä Korkeasaaressa myös vähän toisenlaisia eläimiä. Jylhä leijonan murahtelukin tuli kuultua. Muutenhan nuo laiskasti päiväunia vedelleen kissaeläimet eivät paljoa katsojista perustaneet. Tosin lumileopardilla oli poikasia, ja ne vilahtelivat vilpertin näköisinä emonsa perässä. Päivän söpöin naama kuului kuitenkin pikku pandalle. Mikä hellyyttävä tapaus!


4 kommenttia:

 1. Meidän Olga on jo 14,5 vuotta ja nivelrikko on vaivannut kauan. Kuulo on miltei mennyt, mutta niin vaan tyttö vahtii iltaisin kettuja, ettei todeksi uskoisi. Joka päiväinen repertuaari on hieronta, tulehduskipulääkkeet, eräs luontaistuote nivelille ja hyvää ruokaa. Usein merilohta tai broileria, herkullisia lihapullia, jotka hänelle itse valmistan ja joka päivä vähän raejuustoa. hammaspurupatukat ovat pitäneet hampaat niin kunnossa, että eläinlääkärikin ihmetteli. Tiedän silti, että koska novascotiannoutajien maksimi-ikänä pidetään 14 vuotta, aikaa ei ole enää paljon jäljellä...En jaksa kuvitella elämää ilman Olgaa. En tunne sitä elämää.

  Riikinkukko on vaikuttava väriltään ja olemukseltaan. Äidillä saan ihailla hänen puutarhassa fasaaneja.

  VastaaPoista
 2. Kunnioitettava 14,5 vuoden ikä! Meidän pikku poika tulee vuodella perässä. Teidän Olga saa nauttia erinomaisesta hoidosta ja huolenpidosta. Meidän Dani on vähän laiskis syömään puruluita, mutta onneksi jotkut tietyt "hammasharjat" kelpaavat. Lohi se kelpaa täälläkin.

  Riikinkukko on kyllä hämmästyttävän värinen. Meidän nuorimmainen koitti innostaa Korkeasaaren riikinkukkoja:"Avaa siivet, pörhistele", mutta anottuja mega poseerauksia ei herunut.

  VastaaPoista
 3. Kunnioitettava ikä teidän koiruudella ja niin kaunis katse. Koirat ovat totisesti elämän suola... ilman niitä elämä olisi totisesti tyhjääkin tyhjempi.

  Mukavaa alkuviikkoa Sinulle ja rapsutukset koiruudelle.

  T: Erjuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira on perheenjäsen ja mukava sellainen :)

   Kiitoksia rapsutusterveisistä! Laitoin juuri menemään ne eteenpäin :) Ja samoin sinne, oikein mukavaa uutta viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...