.

13.9.2012

KiitosKiitos Sinulle!

Ps. Jos haluat osallistua blogissani käynnissä olevaan lukijatutkimukseen, pääset siihen oikean palstan yläkulmasta. Osallistujien kesken arvotaan super lahjakortteja. Voit osallistua myös anonyymisti.

Minulla on käynnissä myös pieni värikäs arvonta, johon pääset osallistumaan tästä!

Olemme myös mukana Ikean oikea koti -kisassa. Meidän kotia voi äänestää kolmen eri kuvan kautta tästä.

Kiitos, kiitos, kiitos ♥

4 kommenttia:

 1. Anne, mää en löydä mitään lukijatutkimusta...

  Arvontaa on harkittava: Haluaisin sen maton, mutta laatikot saisivat mennä mustasta pitävälle tyttärelleni;-)

  Onneksi tuo Ikea-juttu on tuossa, menenkin nyt sinne...

  Ihania ruusuja...väreileekö ilmassa romanssi. Onko mikään kuin on syyskuun rakkaus...joka kestää syyskuusta syyskuuhun sateenkaaren tuolle puolen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa lukijatutkimuksessa on valitettavasti ollut teknistä ongelmaa, mutta sain sellaista informaatiota, että vika olisi korjattu. Hyvä tietää siis, että kysely ei edelleenkään näy kaikille (riippuu selaimesta ja sen versiosta, ja veikkaisin että vielä myös käyttöjärjestelmästä ja vähän muustakin :)

   Itse en ole tuota kyselyä nähnyt ollenkaan omassa blogissani (uskon, että se on siinä mihin sen laitoin :) sillä vastasin vastaavaan jo toisessa blogissa. Kyselyn on tarkoitus näkyä vain kerran lukijalle.

   Kun olisikin, siis sitä romanssia!! :) Kohta olen (melkein) valmis vaikka sokkotreffeille. Ei auta muuta kuin ihastella romanttisen värisiä ruusuja...

   Poista
 2. Kyl sää takuulla pääset siihen Ikea -juttuun! Ja ansiosta ja sit kerrot koko jutu, että rakensit itse.

  Eräs Ihanuus olisi tullut meille sisustusta kuvaamaan, mutta kaikki on nyt Olgan ehdoilla eli isohkon koiran kuluttamat lattiat on peitetty kaikki matoilla, että vanhus ei liukasta. Minä en päästä tänne ketään ennen kuin lattiat on uusittu muualtakin kuin keittiöstä...Punapyökkiparketti on ollut käytössä tosi vahvaa. vasta noin viisi vuotta sitten kahden noutajan elämisen jäljet alkoivat näkyä todella. Nyt kaipaan kivilattioita, kuten on keittiössä, mutta ehkä enää vain takkahuone laatoille ja muut parketille.

  Kiva, kun saan hölöttää täällä sisustuksesta eikä tarvitse edes yrittää esittää mitään;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä hauska päästä lukemaan teidän kodista ja puutarhasta jostakin lehdestä. Mahtaisiko se kauheasti haittata, jos lattialla on mattoja? Teidän punaturkki saattaisi sitten ylhäisesti tarkkailla kuvaustilannetta jostakin hyvästä paikasta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...