.

12.9.2012

Habitare 2012


Pienet kuvaterveiset Habitaresta! Kiinnostavinta nähtävää tarjosivat näytteilleasettejat, joilla oli valaisimia valikoimissaan. Pidin myös Trash-design osaston ideoista. Muutenkin messuilla oli paljon nähtävää, eli Habitaressa kannattaa ehdottomasti piipahtaa! Ai niin, ja Habitaressa on myös monien eri oppilaitosten edustusta paikalla. Mahdottoman hienoja protoja on esillä, ja osa noista on jo päässyt ihan tuotantoonkin asti.

Bongailin messuilta hauskoja, tyylikkäitä, ihania ja kekseliäitä valaisimia. Laitan niistä erillisen postauksen myöhemmin. Kiitos vielä myös messukutsun lähettäneelle design verkkokaupalle, jonka valaisin valikoima oli myös erityisen kiinnostava.

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Kiiks. En malta odottaa huomista messupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa messupäivää! Mietin, että pitäisikö vielä käydä uudestaan Habitaressa, kun osa osastoista jäi vielä näkemättä. Tarjontaa on niin paljon ja eilen kädet jo venyivät pituutta kaikenlaisten kassien painosta.

   Poista
 2. Puulinnut ovat suloisia... Viimevuonna mies sai lipun Rautiasta ja minä käytin sen, jospa pe:na kerkeisin käydä, nyt ihan omakustannehintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihastuin myös noihin "Drifted" lintuihin. Nämä on suunniteltu sillä ajatuksella, että myös ylijäämämateriaali (esim huonekaluteollisuudelta) saadaan käyttöön. "Re-turned" konsepti oli esillä Bergen Academy of Art and Design -osastolla.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...