.

9.9.2012

Näkökulmia


Välilllä kannattaa katsoa asioita uudesta kulmasta. Vaikka se sitten tarkoittaisi sitä, että makailisi olohuoneen lattialla ja katsoisi miltä kattolamppu näyttää alakulmasta. Uutta näkökulmaa voi ottaa myös arkielämään ja jokapäiväisiin touhuihin. Havainto tai muutos ei tarvitse olla isokaan, kun se voi tuoda uutta raikkautta elämään. Tai sitten voi vain tyytyväisenä todeta, että tämä on hyvä näin.

Psst. Värikkääseen arvontaani pääset mukaan tästä.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Otan yleensä kuvat eteisestä olohuoneeseen päin, mutta tällä kertaa vaihdoin näkökulmaa päinvastaiseksi.

   Poista
 2. :) Kivan näköistä :)
  Tuli mieleeni juttu, kuinka vaikeaa on muuttaa rutiineja. Mieheni oli ollut kerran eräässä koulutuksessa ja sieltä tullessa kotiin, ehotti, että nyt muuten vaihdetaan sängyssä puolta. Ja ihan vaan vaihtelun vuoksi. Itse olin kauhuissaan, että et kyllä minun puolelle mene. No aikamme juteltuaan vaihdoimme puolta ja ei tapahtunut mitään... nykyään nukutaan ihan miten vaan. Rutiineista olis hyvä välillä vähän poiketa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin hyvä idis, että voi nukkua kummalla puolella tahansa! :) Minä nukun aina minun puolella, vaikka tilaa olisi rullailla ympäri sänkyä :)

   Rutiineja on myös kiva rikkoa niin, että ei menekään siihen tuttuun ja turvalliseen (ja hyväksi havaittuun) kahvilaan, vaan valitsee jonkin toisen ihan randomina. Hyvällä tuurilla kohdalle osuu joku toinen hyvä vaihtoehto, tai sitten on ainakin kokemusta rikkaampi.

   Poista
 3. Hyvä idea! Tosin eteisen lampun alle en menisi. Se kun rojahtaisi niskaan voisi olla hyvin hämmentynyt olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, putoava lamppu voisi tuoda vähän turhan realistista uutta näkökulmaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...