Muistelin vappupäivänä Vihreä Talo -blogin hauskaa lisukeohjetta. Tein the lisuketta ulkomuistista, ja tänään lähdin sitten etsimään sitä alkuperäistä ohjetta. Alkuperäisen ohjeen löydät tosiaan klikkailemalle Vihreän talon puolelle. Meillä tähän sörsseliin tuli vappupäivän merkeissä puolitettuja tummia viinirypäleitä, pilkottua retiisiä, laktoositonta kermaviiliä sekä valkosipuli-yrtti kermavalmistetta (Creme Bonjour Cuisine 13 %). Lopuksi sörsseliin voi lisätä kevyen kierroksen mustapippurimyllystä. Kyseinen lisuke sopii mainiosti grillattujen tuoteiden kaveriksi. Meillä sitä lapattiin myös salaatin päälle.
Mustakurkku-uikku tuo eksoottista tunnelmaa Lohjanjärvelle!
-
Näin elämäni ensimmäisen kerran mustakurkku-uikun kuvia, kun Janne Vilppula
lähetti niitä minulle. Toki olen jossain vaiheessa Lohjan Porlassa käynyt,
mu...
Kiva ohje. Pitääkin muistaa kylvää retiisin siemeniä...
VastaaPoistaJoo, retiisit on kiva lisä salaatteihin. Omaperäinen maku :)
Poista