.

12.8.2013

Kuparin säihkettä


Metallinsävyt jyräävät edelleen. Minä olen vähän huono yhdistämään eri metalleja keskenään, varsinkin jos puhutaan yhdestä ja samasta asetelmasta tai sijoitus paikasta. Kieltämättä esimerkiksi H & M Home syysmalliston mainoskuvissa* hopea, kupari ja messinki asettuvat ihan mainiosti samaan kuvaan ja tunnelmaan. Ehkä sitä vaan pitäisi päästää metallit irti omassakin kodissa ja katsoa mihin lopulta päädytään.

Meillä kuparista tunnelmaa luo Ikean pieni maljakkomainen lasivalaisin (Knubbig). Jos valaisin ei ole päällä, se on melkoisen hillitty olemukseltaan, mutta kun valot syttyvät, säihkyy kuparin hohde kauniina pimeydessä. Samainen lamppu olisi löytynyt myös hopeisena, mutta toistaiseksi meillä hehkuu vain kupari. Hopeaa tosin meillä löytyy ruokaryhmän päältä kattovalaisimien muodossa, joten ehkä se pieni hopeapallokin mahtuisi joukkoon.

Seuraa kupariselle valaisimelle tekevät tuikkukupit ja keraaminen kettu Repolainen. Kettu seikkailee kuin satumetsässä, kun valaisin illalla loistelee valoaan.

Valaisin Knubbig 9,99 Ikea | Yankee Candle, Livingroom Beauty & Home, Loviisa | Tummanharmaa lasituikku H & Home 5,95

-----


*Photo above - Copyright © H & M Hennes & Mauritz AB

8 kommenttia:

 1. Mun on ehkä pakko lähteä käymään Kuopion Matkuksessa jokin viikonloppu, oon niin hulluna noihin kuparikynttilöihin ettei mitään rajaa. Ja mikäs siinä muutenkin Kuopiota visiteeraamassa, mukava kaupunki :)

  hannamaria
  hannamariav.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs siellä Matkuksessa on? Joku sisustusmesta vai?? :)

   Poista
 2. Tuollaisen Ikea valaisimen voisin ostaakkin. Niitä samanlaisia kukallisia, joskus olen katsellut, mutta eivät oikein olleet makuun...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tälläiset saman oloiset valaisimet oli tyttärillä yöpöytien valoina. Toinen niistä meni rikki, ja toinen taitaa olla varastossa. Tämä metallinhohtoinen on kyllä vähän sähäkämpi kuin ne edelliset valkoiset.

   Poista
 3. Kaunis kuva tuo ensimmäinen ja H&M:n kuvakin on aikas hieno ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa henkkamaukan kuvassa on kaikkein hauskinta juuri sammutettu kynttilä. Ja sopii nuo kynttilät ja tuikut tietysti kivasti yhteen!

   Poista
 4. Ihana lamppu ja kaunis asetelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuparinhohtoinen pikku lamppu on kyllä kotia kaunistava hankinta. Jotain uutta!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...