.

25.8.2013

Loviisan Wanhat Talot 2013

Kysymys vain kuuluu, että laitetaanko kuvia Loviisan Wanhat Talot -tapahtumasta paljon vai vähän? Tänä vuonna kävin pääsääntöisesti kohteissa, joissa aiemmin en ollut vieraillut. Etäkohteissa sai myös mukavasti käyttää kameraa, joten pääsen laittelemaan tänne blogiini myös hyvinkin erilaisia sisustusfiiliksiä.

Kuvia on sen verran reilusti, että taidan jakaa LWT-päivien tunnelmia muutamaan erilliseen postaukseen. Tästä se lähtee...

Kuvasarjassa pääsee kurkistamaan Pitkänpöydäntaloon, Postineidin taloon, Kivistöön sekä Villa Ekholmin pihalle.


12 kommenttia:

 1. Mielenihän olisi tuonne tehnyt, mutta en päässyt...joten KIITOS näistä ihanista kuvista...jatkoa odottelen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä seuraavalla kerralla?! Minä kiertelin nyt kohteita, jotka olivat minulle uusia. Jemmassa on vielä useammasta eri kohteesta kuvia, joten laittelen niitä tänne alkuviikosta. Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Auringonkukkakuva on niin ihana, että laitoin sen talteen, jos vaikka...Ja sitten pidän tuosta taulusta, joka näkyy kahdessa kuvassa.

  Kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa LWT-päivien kohteessa, jossa auringonkukka oli lipaston päällä, oli monia kivoja kuvakulmia ja näkymiä. Tauluja kyseisessä kohteessa oli enemmänkin esillä. Varmaankin talon asukas taiteilee niitä itse, sillä eteisessä oli lista tauluista, jotka olivat myynnissä.

   Näitä LWT-kohteita oli ilo käydä katsomassa ja kuvaamassa (ja onneksi osaa kohteista sai kuvata, niin pääsen näitä näyttämään teille muillekin :)

   Poista
 3. Lempparikohteeni Kivistö ja Pitkänpöydäntalo! :) Villa Hanna oli myös upea, mutta kuvauskielto estää sen ihanuuden jakamisen blogistaniassa. Lähes samoja kuvakulmia tuli juuri itsekin postattua ;)

  Oli kyllä ihan huippusunnuntai! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LWT-kohteissa on sekin kiva puoli, että wanhat talot on sisustettu hyvinkin erilaisilla tyyleillä. Se on rikkautta!

   Pitkänpöydäntalossa pyörähdin minäkin, tosin enemminkin pihan puolella, koska olen vieraillut kohteessa jo useamman kerran. On aina kiinnostavaa nähdä, että mahtaako Pitkänpöydäntalossa olla kivoja askartelu-, taide- tai keramiikkaideoita nähtävillä :)

   Kivistö on oma lukunsa ja tietysti kiinnostava myös LWT-tarjonnan ensikertalaisena.

   Täytyypä tulla kurkkaamaan sinun LWT-otokset!

   Poista
  2. Kannattaa aina kysellä talon omistajilta jos saa kuvata - koska suurin osa antaa kyllä luvan :-)

   Poista
  3. Se on varmaan totta, mutta noudatin kamerakieltokuvaa ihan kyselemättä. Jos kieltotaulua ei näkynyt, niin varmistin vielä paikalla olleelta asukkaalta tai LWT-vahdilta, että kuvaaminen on varmasti ok.

   Poista
 4. Kiitos näistä kuvista! Emme ehtineet etäkohteisiin joten nämä olivat ihan uusia ihanuuksia. Ensi vuonna täytyy mennä koko viikonlopuksi että ehtii nähdä KAIKKI ihanuudet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on aika paljon :) Varsinkin kun itse kiertelin ahkerasti myös myyntitapahtumia.

   Olen nyt lueskellut muista blogeista LWT-postauksia, ja tosiaan on kiva juttu, että pääsee kurkistelemaan tunnelmia sellaisista kohteista, joihin ei itse ehtinyt tai keksinyt käydä.

   LWT-päivistä saa aina jotain uutta irti, joten tämä on kiva alkusyksyn tapahtuma, jonka voi ottaa aina uusiksi seuraavana vuonna :)

   Poista
 5. Sinulla tosi kauniit kuvat! Itse kirjoitin päivien aikana 12 kertaa blogiini mutta minulla on todella arkiset kuvat... kiertelin siellä sun täällä. Kyselin aina talojen omistajilta lupaa kuvata.
  Casa BenItaliliassa omistaja oli laittanut paperin kamerakieltokuvan päälle. Ihanaa - tiesi heti että täällä saa kuvata niin paljon kuin ehtii ja haluaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin tulla lueskelemaan LWT-postauksiasi! Kiva, että myös LWT:n Facebook-sivulta on laitettu runsaasti linkkejä blogeihin, niin näitä löytää helpommin.

   Joo, luvan kysyminen kuvaamiseen tärkeää. Muutamassa kohteessa tosin pyörin ihan itsekseni (juuri silloin ei ollut ketään paikalla), joten kävin myöhemmin uudestaan "metsästämässä" lupaa käyttää kameraa.

   Casa Benitalia oli kaikin puolin ihana kohde! Mulla tuleekin sieltä hieman kuvia seuraavaan postaukseen.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...