.

18.8.2013

Kiikku poseeraa

Sain vanhan keinutuolin tuttavaperheeltä. Kiikun väri on vahvasti punainen, ja suunnittelen sen maalaamista joko mustalla tai keltaisella. Tiedä sitten miten tuon värin kanssa vielä käy. Punainenkin on tosi kiva, mutta juuri nyt punainen ei tunnu olevan älyttömän ajankohtainen väri meidän oleskeluhuoneessamme.

Keinutuoli poseeraa kuvissa kahden eri tyynyn kanssa. Yhden tyynynkin vaihtaminen saa sisustuksen fiiliksen muuttumaan aika tavalla. Mitä mieltä olet - toimiiko Marimekon värikäs kuosi paremmin kuin OYOY:n mustavalkoinen tyynykokelas?

16 kommenttia:

 1. Kaunis keinutuoli ja mielestani tuo Marimekon värikäs tyyny on mielestäni parempi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainakin nyt kun keinutuoli on punainen, niin tuon Marimekon tyynyn pallukat sopivat tuolin kanssa aika kivasti.

   Poista
 2. Molemmat on tosi kivoja, ehkä tuo mustavalkoinen sopii muun asunnon tyylin paremmin, mutta tuo Marimekon värikäskin on kyllä hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoinen jäi keinuun ainakin tällä erää. Melko luontevalta se tuossa punaisessa kiikussa näyttää :)

   Poista
 3. Mä lämpenin enemmän mustavalkoiselle teidän ympäristössä. Muuten tuo Marimekon kuosi on yksi mun lemppareista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekon pallukat (Räsymatto?) ovat kivat sekä ihan mustavalkoisena että näin värikkäänä versiona. Meillä tosiaan jäi nyt tuo OYOY:n mustavalkoinen tyyny kiikustelemaan.

   Poista
 4. Mustavalkoinen aivan ehdottomasti sopii paremmin! Ylipäätään sekä kun on seuraillut teidän muuta sisustusta, niin se on varma valinta :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoisella on kiva rauhoitella värikkään puoleista sisustusta. Ja mikä parasta - värit pystyy laittamaan välillä vähän tauolle, ja myöhemmin taas päästämään kaapista valloilleen :)

   Poista
 5. Mä tykkään Marimekosta ja minusta väriläiskä on ihan ok, saa rikkoa harmoniaa. Kiva, että voi helposti vaihdella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyillä ja muilla pikku tavaroilla on helppo vaihdella sisustuksen fiilistä. Tyynynpäälliset eivät vie kaapissakaan paljoa tilaa, joten sitä parempi :)

   Poista
 6. Hyvän mielen kiikkustuoli! :) Älä maalaa ihan heti, voihan se olla että punainen on kohta uusi keltainen mustan rinnalla?! :) Minun silmääni tuon marikuosin pallokuviot sopivat pöytäliinan ilmeeseen graafista mustavalkoista tyynyä paremmin. Eläköön rohkea ja leikittelevä sisustus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että vanhoille mööbeleille (ja vanhoilla rakennuksillekin) on hyvä antaa ensin vähän aikaa ja fiilistellä sitä mahdollista uutta väriä tai muuta muutosta.

   Värit on ihana juttu :)

   Poista
 7. Älä maalaa! Toi punainen on tosi ROCK! Ihana suorastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä punainen keinuun sopii, mutta sopiiko keinu sellaisenaan meille... mietin myös näitä kaikkia erilaisia ja eri värisiä mööbeleitä, joita olen haalinut meille sieltä ja täältä. Nyt niissä ei oikein ole mitään yhdistävää tekijää.

   Mutta toistaiseksi keinu jatkaa punaisena. Voi hyvinkin olla ensi kesä ennen kuin maalarilla on aikaa :)

   Poista
 8. Kyllä on kivan punainen kiikku. Älä ainakaan heti mene maalaamaan. Tykkään marimekon tyynyliinasta. Vähän värien leikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keinu toimii hyvin punaisenakin, totta! Lähinnä tässä mietityttää erilaisten kalusteiden yhteensopiminen yhdessä ja samassa tilassa. Nyt meidän olkkari-keittiössä on huonekalua moneen lähtöön :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...