.

5.8.2013

Kukku-böö
Taas on arki ja aherrus. Silmät aukeavat ihan itsestään ennen kuutta. Sitten tulee hiippailtua teemukin kanssa tunti, josku pari. Samalla sitä laittelee pesukoneita käymään ja siirtelee tavaroita, viikkailee pyykkejä, lukee blogeja ja sähköposteja sekä suunnittelee päivän askareita.

Päivästä riippuen lähden aamupäivällä myös lenkille tai sitten työn merkeissä johonkin päin Etelä-Suomea, joskus harvoin kauemmaskin. Etätyöpäivänä paukutan hommia yleensä parissa erässä, eli voin pitää paussia vaikkapa päivällä ja jatkan sitten taas iltasella.

Nautin nyt vielä suuresti aamun auringosta. Illalla saakin olla ihan mieluusti pimeää. Onhan tämä syyskesä tavallaan jo kynttilöiden ja tuikkujenkin otollista aikaa. Aamulla sitä sitten keskittyy ihailemaan auringonvalon leikkiä ympäri taloa. Ohi kulkiessaan säteet valaisevat hämärimmätkin nurkat, ja hetken kuluttua joku toinen kohta kodista on puolestaan parrasvaloissa.

12 kommenttia:

 1. Böö - touhusi kuulostaapi mukavalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se arki tässä rullailee ja itse pyörin perässä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihania ovat, juu :) Kesälomalla huomasin vain sellaisen jutun, että vaikka ne aamut olivat hitaita, niin aika lensi nopeaan. Äkkiä olikin puolipäivä, ja sitten pitikin jo miettiä, että mitä kaikkea sitä oli aikonut tehdä.

   Poista
 3. Mukavaa, kun voi aamulla lähteä omaan aikaan...ei tarvitse kellon kanssa kilpaa juosta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan kiva, kun aamuissa ei ole sellaista pakonomaista kiirettä. Kunhan ensi viikolla lapset palaavat kouluun, niin sitten kuvaan mukaan astuu ne oikeat aikataulut.

   Poista
 4. Mä niin tykkään kiireettömistä aamuista. Onneks lomaa on vielä melkein 3 vkoa jäljellä. Sit taas alkaa joka-aamuinen minuuttiaikataulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sulla on vielä ihanasti lomaa edessä. Mukavia lomapäiviä! :)

   Poista
 5. Nyt pitänee täältä huikata että kylläpä kuulostaa aikataulutukset erinomaiselle. :) Lainehtivat valonsäteet ovat kyllä yksi ehdoton lemppari asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon säteiden perässä tulee juostua kameran kanssa varsinkin keväällä. Se on aina pieni ihme talven jälkeen :)

   Poista
 6. Heippa! Löysin blogiisi pienen blogisurffailun päätteeksi ja jään lukijaksi! Ihana blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! :) Blogisurffailu on mukavaa. Toivottavasti ehdin itsekin bongailla viimeistään viikonloppuna uusiakin blogituttavuuksia. Uusia inspiksiä kaivataan!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...