.

17.8.2013

Livingroom Loviisa

Kurkataanpa loviisalaiseen sisustuspuotiin nimeltään Livingroom Beauty & Home! Livingroomin valikoimasta löytyy Lene Bjerreä, Lexingtonia, Riviera Maisonin tuotteita, Yankee Candle -tuoksukynttilöitä, valaisimia, korituotteita, tyynyjä, koruja ja vaatteita (esimerkiksi By Pia's pellavatuotteita, Hunky Doryn puseroita ja Lexingtonin valikoimaa).

Uskoisin, että myymälästä löytävät mieluisia tuotteita Beach House -tyylin ystävät siinä missä myös hieman maalaisromanttisuudesta pitävät sisustajat. Sisustustuotteiden värisävyissä on valkoista, beigeä, tummansinistä, harmaata ja kausittain vaihtuvia värejä. Juuri nyt viininpunainen tuntuu olevan nousussa.

Syksyn tullen kynttilät ja tuikut ovat taas ajankohtaisia. Livingroomista löytyy myös erilaiset lyhdyt ja kynttilät syksyisen kodin tunnelman luontiin. Mieleen hiipii jo myös lämpöiset viltit ja pimeät illat, jolloin voi piiloutua peittojen alle ja vain istuskella ihailemassa kynttilöiden valoa.

Jos olet menossa Loviisan Loviisan Wanhat talot -viikonlopun aikana, piipahda myös Livingroom Beauty & Home puodissa. Menovinkki: Livingroom puodin pitäjän oma koti on myös mukana LWT-viikonlopun kohteissa (Seppäläntie 3, Villa Helmi).

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...