.

7.8.2013

Mitäs täällä tapahtuu?

Loviisan suunnalla tapahtuu taas kohta. Loviisan Wanhat talot -tapahtumaa vietetään jälleen elokuun loppupuolella, eli Wanhat talot ovat avoinna 24. - 25.8.2013. Tällä kertaa Wanhoissa taloissa on mukana runsaasti uusia kohteita, joten uutta nähtävää on varattuna jälleen tapahtuman kävijöille.

Minä olen vuosittain hieman vaihdellut Wanhojen talojen -viikonlopun ohjelmaani. Välillä olen kierrellyt tapahtuman yhteyteen kasvaneita kirppareita, markkinoita ja messuja, ja toisinaan taas ostan LWT-pääsylipun ja käyn tutustumassa kohteisiin. Tänä vuonna on ajatuksissa käydä katsomassa myös LWT-viikonlopun etäkohteita, joita on myös kivasti tarjolla. Pernajan kirkonkylältäkin löytyy kaksi kohdetta, joista toinen oli viime vuoden ensikertalainen, ja toinen on tänä vuonna ensi kertaa mukana. Paljon on siis nähtävää luvassa!

LWT-viikonlopun aikana toinen Pernajan etäkohteista, eli Kivistö (Pernajantie  202), järjestää pihamaallaan kahvilatoimintaa. Myös Kivistön oma pihapuoti on avoinna koko LWT-tapahtuman ajan. Home and Garage -nettikaupasta voi käydä jo etukäteen ihastelemassa tulevan myyntitapahtuman valikoimaa ja tyyliä, jossa on hyvin edustettuna hauskat fiftari-tyyliset peltipurkit ja -kyltit, värikkäät kodin tarvikkeet sekä astiat ja sisustustarrat.

Home and Garage -puoti on muuten mukana jo 18.8.13, kun Pernajan kirkonkylällä (Kiesitie 6) järjestetään syysmarkkinat. Markkinapaikan vierestä löytyy silloin myös Katjan kakkukahvila, joka osallistuu valtakunnallisille Ravintolapäiville jälleen kerran.

Kiva, että myös maaseudulla tapahtuu! Tervetuloa mukaan!
4 kommenttia:

 1. Monta kertaa ollaan aiottu lähteä loviisaan, mutta ei olla saatu sitä tehtyä. Tällä kertaa ihan varmasti lähdetään ja nähdään omin silmin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa, suosittelen! Paljon on nähtävää yhdeksi viikonlopuksi, joten vähän varmaan joutuu jopa valitsemaan, että mihin sitä suuntautuu.

   Poista
 2. tykkään tykkään!!! kun liikut pernajassa päin niin pernajantie 275 löytyy myös suloinen pihakahvila jossa myydään cilla`s sisustustuotteita sekä vanhaa tavaraa ja taidenäyttely löytyy myös.suosittelen piipahtamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Toki Bric-a-Brac on tiedossa ja käytynäkin, mutta ei tälle kesää. Senpä vuoksi mulle tuli ihan uutena juttuna tuo Cilla's myynti. Heti täytyy sinne kirmailla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...