.

19.8.2013

Muoto ja väri

Eri muotoiset ja väriset maljakot kiinnittävät huomioni kaupoilla ja kirppiksillä. Maljakoista on kiva koota erilaisia ryhmiä senkkien ja hyllyjen päälle. Toisinaan tietyt värisävyt joutuvat jäähylle kaapin oven taakse, ja ne on myöhemmin kiva löytää sieltä takaisin esille.

Keltaisen HK Livingin pullon (maljakon) löysin Pernajan kesäkahvilasta, jossa on esillä Cilla's verkkokaupan tuotteita. Kesäkahvilasta minulle kerrottiin, että Cilla's on parhaillaan rakentelemassa puotia myös Keravalla Bedmil's nimisen kaupan yhteyteen. Cilla's verkkokauppa palvelee tietysti asiakkaitaan kivijalkamyymälän ja kesäisen pop-up kaupan lisäksi entiseen tapaan.

Tuntuuko, että syksyn tullen tunnelmaa haetaan kynttilöiden ja tuikkujen lisäksi myös sisustuksen värisävyjen vaihdoksella? Vai noudattavatko kodin tekstiilit ja pientavarat teillä vuodenaikoja? Meillä nuo värit taitavat vaihdella vuodenaikoja useammin ihan fiiliksen mukaan. Fiilis koostuukin sitten lukuisista eri asioista, mutta kyllä vuodenaikojen vaihtelulla on varmasti myös osuutta asiaan.


4 kommenttia:

 1. Mulla ei vuodenajat vaikuta sisustukseen muuten kuin että syksyllä & talvella kuvaan astuvat kynttilät sekä viltit. Värimaailma on vuoden ympäri suhteellisen sama, tumman ja vaalean sekoitusta pienillä väriläiskillä :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummaa / vaaleaa taustaa vasten on helppo vaihdella noita tunnelmia, kun vaihtaa esille jotain pientä :) Jos sitä vaihtelua edes kaipaa. Itse olen sisustajana vaihtelunhaluinen.

   Kynttilät tosiaan - ne tuovat iloa ja kauneutta syksyyn!

   Poista
 2. Pullo on kaunis...niin väriltään, kuin muodoltaankin.
  Kyllä meillä mennään fiiliksen mukaan....mikä milloinkin näyttää kauniilta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, fiiliksen ja sen hetkisen mielen mukaan. Niin se koti toisaalta saa vaihtelua ulkonäössään, mutta toisaalta pysyy samana ainakin suurempien linjojen muodossa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...