.

8.8.2013

LehdistökatsausOlohuoneen nurkassa voi tovi vierähtää, jos alkaa oikein käymään läpi sisustuslehtiä tosi tarkoitusella. Ajatus voi myös katketa, jos unohtuu katselemaan ikkunasta ulos. Kesäinen maisema vetää vielä puoleensa, mutta jotenkin sitä on alkanut jo suuntautumaan myös syksyisiin ajatuksiin.

Uusimmissa sisustuslehdissä (Glorian Koti, Maalla, Unelmien talo & koti) on hyvin mainintoja ja juttuja loviisalaisista kodeista. Monet näistä nyt julkaistujen kotijuttujen kohteista ovat myös mukana LWT-viikonlopun tapahtumassa. Kuun lopulla on mahdollisuus nähdä omin silmin se, mitä sisustuslehdet ovat jo hieman päässeet esittelemään.

---

Yritän ottaa loppukirin kesän pihatöiden suhteen. Vähän maalia (tai vähän enemmän), pikkuisen öljyä (kenties litroittain) ja hiukan multaa (lavallinen riittänee) ja pääsisin laittamaan meidän pergolamme syyskuntoon (kesäkunnossa se ei ole ollutkaan). Esilleasettelua odottavat Granitin ulkovalot ja juuri tänään hankitut pirteän punaiset istuintyynyt. Tähtikuviolliset tyynyt löytyivät Loviisan Livingroomista (ale, ale).

8 kommenttia:

 1. Meillä on pokkareista kasattu pino, mikä pysyy juuri ja juuri kasassa.. Tuo näyttää melko hyvin tasapainotetulta :D Pitäisi saada aikaiseksi tehdä sellaiset L-hyllyt jostain pellistä, niin saisin kirjapinon kattoon saakka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pokkarit onkin varmaan muuten vaikeammat saada pysymään siivosti pinossa :) Ovat sen verran hankalamman muotoisia. Pieni tukisysteemi on varmaan tarpeellinen!

   Itse olen vähän funtsinut, että voisin lehtipinon muotoa välillä muuttaa vaikka matalammaksi, eli sellaista matalaa laskutasoa ajattelin. Lehtien päälle tulisi vanha leveä lankku. Muuttuva kalustesysteemi siis! :)

   Poista
 2. On tuossa lehti poikineen..:)
  Tsemppiä ulkotöihin...ja mitä tänä kesänä et ehdi/jaksa tehdä, voit tehdä ensikesänä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtiä piisaa (mutta jostain syystä niitä haluaa aina lisää, kun uusia kauniita sisustuslehtiä ilmestyy lehtihyllyihin).

   Kiitos tsempeistä... koitan saada ensi viikolla (olen lomalla) ainakin terassit valmiiksi. Muista hommia voi jatkaa sitten vaikka ensi kesänä...

   Poista
 3. No huh... minä kun luulin, että tässä huushollissa on paljon lehtiä:)) Miten ihmeessä saat sen pysymään noin suorassa ja pystyssä?
  Hieno pino:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tuo ole vaikeaakaan - sen kun nakkaa uuden lehden aina pinon päällimmäiseksi :) Jotkut meillä kylässä käyneet ovat kyllä tuijottaneet tuota pinoa ihmeissään, joten kai se alkaa olla "vähän" hurjan kokoinen.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...