.

6.1.2015

Heräämisiä

Nyt alkaa ruususilla olla viimeinen tilaisuus ottaa pienet nokkaunet. Huomenna arki tärähtää käyntiin täydellä teholla myös tuolle kotimme teiniväelle (jes).

Sisustusinspiraatio hiipii pikku hiljaa mieleen. Käytännön tasolle suunnitelmat eivät ole vielä yltäneet, mutta sitten kun alkaa tapahtumaan, niin huonekalut vaihtavat paikkojaan. Nyt pyhien jälkimainingeissa ovat lähinnä joulun kukat (kuihtuneet) laitettu pois ja tilalle on tullut valkoisia ruusuja. Leikkokukat ♥4 kommenttia:

 1. En malta odottaa kuvia muutoksesta! Ja valkoiset ruusut on kyllä ihan parhautta kodin sisustuksessa, leikkokukat yleisestikin ovat. Onneksi täälläkin pyörähtää arki käyntiin, kyllä sitä onkin odotettu.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutos on käynnistynyt salaperäisesti perheemme nuorimmaisen huoneesta, joka saa aikaan jälleen sellaisen huonekalujen lumipalloefektin. Yksi senkki taitaa siis lähteä herttasen puodille ja muuttua matkalla mustaksi. Kotona täytyy sitten pelata myös hieman huonekaludominoa :)

   Tänään on ollut sangen arkinen päivä ja hyvä niin :) Mukavaa viikkoa (ja hep, huomenna jo torstai)!

   Poista
 2. Juu, johan tätä jouten oloa on ollutkin..olen toki ollut jo itse töissä, mutta lapsilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut töitä myös välipäivinä, mutta olen myös kuskaillut tyttäriä esim ale-kaupoille joten vähän on ns. liukumia käytelty :)

   Reipasta loppuviikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...