.

13.1.2015

Sano M

Tiikeri-julisteen alla siirryttiin nyt samantien tähän päivään, eli muistelot on nyt muisteltu ja katseet kääntyvät kohti kevättä ja sisustuksen uusia tuulia.

Uudet tuulet voivat meidän kodissamme olla itse asiassa aika vanhojakin. Siitä hyvänä esimerkkinä on kierrätyskeskuksesta ostamani ruskea nojatuoli, joka edustaa reteästi retroa. Täytyy kyllä sanoa, että aivan ihmeellisen kestäviä ovat nämä vanhat huonekalut. Nojatuoli matkustaa todennäköisesti herttaselle somisteeksi, kun vaihdan kohtapuoliin näyteikkunaan uuden setin tuotteita.

Pikkuinen lava uusia tuotteita saapui siis tänään herttaselle. Muutama uutuus päätyi jo nettikauppaankin, mutta seuraavien päivien aikana noita kivoja uusia juttuja päivittyy kauppaan enemmänkin. House Doctorin valikoiman lisäksi myös Nicolas Vahén herkkuset saivat uusia makuja testattavaksi. Kiva juttu!

Nyt keväisten sisustusunelmien siivittämänä täytyy keitellä muki teetä ja heittäytyä kynttilätunnelman tuijottelijaksi. Vaikka keväästä on kiva kohkata, niin aitoja talvi-iltoja tässä vielä mennään hyvän aikaa.

House Doctor M-tyynynpäällinen 25, - | House Doctor Vintage-lyhty messinkiä 35,- herttanen.fi


12 kommenttia:

 1. Äm...eehehhee, sanoin M. :P Kiva tyyny ja tikru on komee!!! Meillä oli muuten sohvakalusto tota samaa sarjaa kun olin lapsi, sinisenä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D äm, äm! Lapsuudesta muistan kaverien perheillä olleen tätä ruudullista sohvakalustoa ainakin viininpunaisena sekä mustana. Jollain tavalla tuolin / sohvan muoto on linjakas ja sirohko, mutta jollain tavalla tämä tuoli on vähän kolhokin. Menisikö pikkaisen sinne rumankauniin suuntaan?!

   Poista
 2. Mä kanssa mumisin täällä yksinäni M :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm... tulee kyllä mieleen myös yksi suklaamainos kun tätä riittävästi toistaa :)

   Poista
 3. Retro viehättää päivä päivältä enemmän. Niin muistan mummolasta tuollaisen tuolin. Yllättäin se viehättää kovasti. Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retro on kiva mauste. Ihan kokonaisvaltaista retroilua meidän kotiimme ei varmaankaan tule, sillä koti joka tapauksessa koostuu eri kerroksista ja elämän varrella vastaan tulleista huonekaluista ja esineistä. Tai sitten sitä muuttuu huomaamattaa retroksi iän kartuessa?! :)

   Hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 4. Kevättä kohden kohisten :) Silti on kiva vielä nauttia lumesta ja pimeistä illoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulle on tärkeintä tuo valon määrän lisääntyminen. Peukkuja, että aurinkoisia talvipäiviä on luvassa!

   Poista
 5. Toi tuoli on just sellainen rumankaunis. Kavereilla oli aikoinaan koko kalusto, mutten enää muista väriä. Hyvin on tämäkin yksilö aikaa kestänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli tuntuukin toimivan aika kivasti noin yksittäisenä (luonto)kappaleena :) Sisustuspuodin ikkunan stailausta miettiessäni tulin kuitenkin sellaiseen lopputulokseen, että kaksi kappaletta tälläisiä retrokkaita istuimia olisi hyvä luku. Sitä toista siis etsiessä... :)

   Poista
 6. Hei ihana! Tuttu tuoli <3 vaan eri värissä.. ( meidän versiot: http://ilonikoti.blogspot.fi/2014/11/varikas-koti.html )
  Näyttää tosi hyvältä teillä, täytyypä jäädä enemmänkin tutkailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa linkkiäsi, ja nuo siniset versiot on ihan huiput! Niissä on käsinojissa vielä puiset osat, jotka tästä minun tuolistani puuttuvat. Siniset olisi kivat mun kaupalle!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...