.

25.1.2015

Kaunistus
Viherkasvit, kukkivat ruukkukasvit ja leikkokukat kyllä kaunistavat kodin joko ihan yksittäin tai osana isompaa asetelmaa. Meillä on nautittu kukkien loistosta vähän reilummin kuluvan viikon aikana, kun kuvailin tuote uutuuksia herttaselle ja otin muutenkin vähän reilummin kotikuvia tulevia juttuja varten.

Viikon väriteemat ovat olleet aina yhtä toimiva valkoinen sekä häivähdys vaaleanpunaista. Nämä sävyt ovat valikoituneet nimenomaan kukkaloistoksi. Muuten taustatekijät eli perus sisustuselementit ovat edustaneet harmaata, mustaa sekä valkoista. Kodin puitteet toki tuovat vielä lisä värinsä, sillä olohuoneemme sohva on tummanvihreä, verhoissa on hieman beigeä ja tv-huoneen puolella vaikuttaa edelleen Pip Studion ikuinen kesä eli Chinese Rose -tapetti pastellisina hehkuvine väreineen.

Oletko alkanut kaipaamaan jotain tiettyä uutta väriä elämääsi ja osaksi kotisi sisustusta? Minulla on ollut nyt alkuvuosi melko rauhallista väririntamalla, eli uusia tulokkaita tai outoja mielitekoja värien suhteen ei ole ilmaantunut. Ehkäpä tässä on menossa vielä akkujen laitailu vaihe, ja varsinainen kevät sitten tuo tullessaan taas uusia virtauksia.

6 kommenttia:

 1. Mulla on herännyt pieni innostus pastelliväreihin. Kaunista teillä kyllä on ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nuo pastellit pomppaavat esiin viimeistään kevät auringon lämmittäessä. Kiitos :)

   Poista
 2. Auts, ihan pian on saatava muscareita! Ihania kuvia <3

  Minä kaipasin vanhaan roosaan tiattavaa puuterimaista pinkkiä, joten eikun maalsin sitä. Vielä menee tovi ennen kuin vaihdan talvityynyt Pentikin keväisiin, joissa taas suosikkiväriyhidstelmäni eli vihreä ja vaaleanpunainen.

  Mukavaa tammikuun jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin kukkakaupassa, kun valkoisia muscareita jo löytyi. Sopi mainiosti kuvausteemaani!

   Ihana tosiaan tuo hieman puuterimainen roosa. Se sopisi värinä myös meidän ruokaryhmämme oheen. Vihreä ja vaaleanpunainen toimii mielestäni aina :)

   Samoin sinne - raikkaita ulkoilukelejä, ja niitä täydentämään myös rentoja hetkiä lueskellen ja elämästä nauttien!

   Poista
 3. Mulle aina kolahtaa valkoiset ruusut ihan joka tilanteessa! Täällä on menty aika perinteisissä tunnelmissa valkoisen, harmaan ja mustan kanssa. Toki kun yksiössä ollaan niin sängyn petivaatteet tuo mukaan oman väriläiskänsä, samoin kun lipastoni päällä olevat hajuvedet ja korit, mutta muuten on erittäin simppeliä edelleen. Tahtoisin niin palavasti isomman kodin jotta saisin toteuttaa kaikki sisustusunelmani! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisten ruusujen kanssa ei voi mennä vikaan. Näin se vaan on! :)

   Yksiössä erityisesti tuo hallittu valkoinen-harmaa-musta akseli toimii takuulla. Yksi tila ei taivu ihan helpolla moneen eri väriteemaan kerralla, joten oikein impulsiiviset ideat jää kaiketi toteuttamatta?!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...