.

1.1.2015

Status: Completed

Hyvää uutta vuotta! Toivotan myös raikkaita uusia ajatuksia ja ideoita sinne arkisten rutiinien sekaan. Vaikka perus arki luo sen rungon ja pohjan eteenpäin rullaavalle elämälle, niin välillä on hyvä ottaa pieniä tuumaustaukoja ja miettiä hetkiä mennyttä ja kaavailla tulevaa.

Luovia ideoita syntyy toki myös kiireessä ja paineen alla, mutta muistutan ainakin itseäni jälleen kerran myös aidon vapaan kellun tarpeesta: perustavaa laatua olevat ahaa-elämykset syntyvät yleensä kiireettömässä hetkessä, kun saa hetken aikaa työstää vapaasti mennyttä ja miettiä mitä aidosti haluaa tulevalta. Tämän jälkeen on hyvä laittaa ainakin pieniä todellisia muutoksen puroja liikkeelle. Niistä voi parhaimmillaan syntyä jotain uutta ja hienoa. Ainakin on mukava todeta jälkikäteen, että tulihan kokeiltua!

Entäs jos kaikki on jo mallillaan, ja tuntee suurta onnea juuri tästä hetkestä? Huokaise siinä tapauksessa syvään ja katsele hymy huulilla ympärillesi. Nauti hetkestä ja anna arvoa tärkeille ihmisillesi. Jos pystyt, niin laita myös hieman hyvää kiertämään!

Mietin tässä muutaman pienen vuosikatsauksen tekemistä vuodesta 2014. Ainakin sisustusta ja vuoden tapahtumia voisi ynnätä vähän yhteen. Kun hieman vilkaisin viime vuonna otettuja valokuvia, niin jostain kuvien joukosta nousi esiin herttasen remppaan liittyvä otos. Ehkäpä tuo osui silmiini pelkistetyn tyylinsä vuoksi. Jotenkin tunnen (taas) tarvetta maalailla tyhjälle kankaalle...


11 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...