.

17.1.2015

KukkasinEn ole vieläkään saanut napattua tulppaaneja kotiin. Eteen sattuneet kimput ovat olleet tavalla toisella joko väärän värisiä tai vähän nuupahtaneita. Onneksi taannoisella ruokakauppareissulla kukkanurkasta löytyi jotain kaunista katseltavaa myös meille. Pinkki vivahdus kukkasissa sopiikin piristämään viikonlopun tunnelmia.

Nauti hetkestä! Minä syvennyt tunteroisen päästä herttasen lauantai pop-up puodin virittelyyn ja uutuus tuotteiden naputteluun nettikaupan puolelle. Hyvää viikonvaihdetta!

6 kommenttia:

 1. Pieni ripaus pinkkiä piristää aina :) Iloista ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaaleanpunaisen herkkyyttä ja pinkin pirteyttä kaipaa aina ajoittain elämään :)

   Mukavaa sunnuntai-päivän viettoa!

   Poista
 2. Onpa kaunis kimppu ♡
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin nipun erilaisia kukkia ja mun piti ripotella niitä erilaisiin maljakoihin, mutta jäivät nyt toistaiseksi tuohon yhteen ja samaan vaasiin odottelemaan.

   Rentoa sunnuntaita!

   Poista
 3. Hei,
  Keräilen linkkikokoelmaa raksablogeista
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html sivulle. Ajatuksena olisi että sieltä löytyisivät vaikka kaikki raksablogit, uudet ja vanhat. Kiva jos ehdit käydä linkittämässä oman blogisi listaan ja saa myös tuota sivua mainostaa että saadaan siitää mahdollisen "kattava".

  Mukava alkavaa vuotta,
  Karolina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Karolina, kävin linkittämässä blogini ehdotuksesi mukaisesti. Kiva idea koota tuollainen tieto/kokemus/idea -pankki menneistä ja ajankohtaisista projekteista.

   Mukavaa sunnuntain viettoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...