.

28.1.2015

Pete poseeraaKeniasta meille matkustanut Pete -seepra poseeraa mielellään myös sisustuskuvissa. Taannoisen kuvaussession lopuksi tyyppi kuitenkin kupsahti pötkölleen tyynykasan päälle. Kieltämättä tuossa olohuoneen nurkan nojatuolissa mahdollisemman rento asento on myös se luontevin.

Koti ei juuri nyt kaipaa oikeastaan mitään muuta kuin luonnonvaloa ja kevyttä kenttäsiivousta. Tyttärien kaapeista on löytynyt kirpparille hinnoiteltavaa, ja projekti on niin sanotusti vaiheessa. Valuvat vaatekasat on sivistyneesti rajattu kuvien ulkopuolelle.

6 kommenttia:

 1. Pete on sympaattinen :-) Tsemppiä kirppisrumbaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pete ja Peten kaverit ovat kaikki persoonallisia tyyppejä :)

   Kiitos tsempeistä! Toivottavasti viikonlopun aikana saamme jälleen hinnoiteltua tuotteita...

   Poista
 2. Voi kun pete on ihana <3
  en saa omaa peteäni noin poseeraamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poseeraaminen onnistuu, kun Petellä on takamuksen alla pieni syvennys. Ei pääse sitten kupsahtelemaan :)

   Poista
 3. Voi kun kans jaksais varata kirppispöydän. Täällä on niin järkyttävä keli, ettei se tavaroiden roudaaminen oikein houkuttele. Kaikki kadut on peilijäässä jo toista viikkoa ja vettä sataa. Ehkä odottelen projektin kanssa vähän keväämmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttäret ovat minua "ahdistelleet" tuolla kirppispöyrän varaamisella jo viime vuoden puolelta, ja nyt vihdoin tuo pöytä on vuokralla. Pitää vielä kunnostautua hinnoittelupuuhissa ihan tosi tarkoituksella.

   Säät tosiaan "suosii". Juuri nyt täällä meillä tuulee aika navakasti, mutta tiet eivät onneksi ole peilijäässä. Lunta vissiin odotettavissa seuraavaksi...

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...